Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetnék nála?
Van egy teljesen ismeretlen lány,néha látom a buszon,a nevét sem tudom,semmi közös ismerős,de nagyon tetszik nekem és ha együtt buszozunk elég sokat szemezgetünk egymással,csak ilyen szimpla pillanatok,de nem hosszú időre.
gondoltam,h elkérem a telefonszámát,de félek a pofáraeséstől is
Szia.
Ne egyből a telefonszámát keresd meg. Hanem csináld azt, hogy hamarabb szállsz fel a buszra mint ő és kedvességből foglalsz neki helyet valahol ott ahol általában felszáll " elöl, középen,hátul" :)Ha megkérdezi, hogy miért foglaltál neki helyet a buszon, akkor mond ezt : Szia, hát többször láttalak már ezen a buszon és gondoltam foglalok egy helyet neked és tudod, én szeretek ismerkedni, szeretnélek megismerni.
:)
A telefonszám elég merész ötlet... :D Menj oda beszélgessetek. Hol szállsz le? Olyan ismerős vagy, nem ...-ba jársz? nem? akkor hova? :D És sportolsz valamit? blablabla
Mellesleg Ádám vagyok téged hogy hívnak? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!