Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezhetnék nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezhetnék nála?

Figyelt kérdés

Van egy teljesen ismeretlen lány,néha látom a buszon,a nevét sem tudom,semmi közös ismerős,de nagyon tetszik nekem és ha együtt buszozunk elég sokat szemezgetünk egymással,csak ilyen szimpla pillanatok,de nem hosszú időre.

gondoltam,h elkérem a telefonszámát,de félek a pofáraeséstől is

2011. nov. 23. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Ne egyből a telefonszámát keresd meg. Hanem csináld azt, hogy hamarabb szállsz fel a buszra mint ő és kedvességből foglalsz neki helyet valahol ott ahol általában felszáll " elöl, középen,hátul" :)Ha megkérdezi, hogy miért foglaltál neki helyet a buszon, akkor mond ezt : Szia, hát többször láttalak már ezen a buszon és gondoltam foglalok egy helyet neked és tudod, én szeretek ismerkedni, szeretnélek megismerni.

:)

2011. nov. 23. 20:41
 2/7 A kérdező kommentje:
még annyit sem tudok,hogy hol száll fel,azt sem,hogy mikor
2011. nov. 23. 20:48
 3/7 A kérdező kommentje:
még annyit sem,hogy hol száll le,mert előbb szállok mint ő
2011. nov. 23. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez távolsági, vagy városi busz lenne? Ha városi, akkor egyszerű, mész egy-két kört a busszal :D.
2011. nov. 26. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű, menj oda hozzá és kérdezd meg tőle, h egy kávét meginna-e veled...ennyi.
2011. nov. 26. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:

A telefonszám elég merész ötlet... :D Menj oda beszélgessetek. Hol szállsz le? Olyan ismerős vagy, nem ...-ba jársz? nem? akkor hova? :D És sportolsz valamit? blablabla

Mellesleg Ádám vagyok téged hogy hívnak? :D

2011. nov. 26. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A buszon ülj, állj oda mellé, vagy köré valahova, mindegy hova, csak a közelébe, az ülése alá guríts valamit, és kérdd meg, adja oda..innen egyenes út a beszélgetés.. :)
2011. nov. 26. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!