A Comedy Central antiszemita? Mit gondoltok? Magyarazat lent.
neztem ma az emlitett csatornat es aki szokta nezni az tudja hogy vannak ilyen ''vicces'' szovegek reklamok kozbe amiket a nezok kuldenek be. azt bekuldott szoveg az volt: ha en loennek eric cartman kyle is meghalna minden resz vegen.
ugye kyle egy zsido fiu a south parkban. azt tudom hogy nem a CC irta ezt hanem egy nezo. de az is kulonos hogy beraktak a tv-be ezt a szoveget. vagy nagyon hulyek es nem ertik vagy antiszemitak. ki mit gondol??
1:06 vagyok.
ha tudnád értelmezni a south park mondanivalóit akkor fel se tetted volna ezt a hülye kérdést.ez egy vígjátéksorozat,kifigurázza a közéletet,a vallásokat,politikát,mindent lényegében vicces és mégis sokat mondó formában.
és a kérdésed egyáltalán nem arra szegeződött h milyen már hogy megölné,hanem arra h antiszemita,és ilyet h rakhatnak be a tv-be.ilyen alapon az egész south parkot hogy engedhetik leadni,cartman kb. mindegyik részben szidja kyle-t a származása miatt,sőt nem csak őt,hanem úgy általában a zsidókat.
van egy rész amikor pl kiássák kyle halott nagyanyját a sírjából,ez sírgyalázás,semmivel sem jobb mint ez a félmondat ami poén kategória,és minden sp néző érti,csak egyesek rögtön jönnek a hülye összeesküvés elméletekkel h juj ez antiszemita,hogy képzelik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!