Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Comedy Central antiszemita?...

A Comedy Central antiszemita? Mit gondoltok? Magyarazat lent.

Figyelt kérdés

neztem ma az emlitett csatornat es aki szokta nezni az tudja hogy vannak ilyen ''vicces'' szovegek reklamok kozbe amiket a nezok kuldenek be. azt bekuldott szoveg az volt: ha en loennek eric cartman kyle is meghalna minden resz vegen.

ugye kyle egy zsido fiu a south parkban. azt tudom hogy nem a CC irta ezt hanem egy nezo. de az is kulonos hogy beraktak a tv-be ezt a szoveget. vagy nagyon hulyek es nem ertik vagy antiszemitak. ki mit gondol??

2011. aug. 22. 00:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A South Park lényege, hogy durván, szókimondóan egy görbe tükröt tart a világ elé. Nagyon jó sorozat, és pont azért jó, mert nem kímélnek senkit, de szó szoros értelemben senkit!

Ne akard elrontani, ami jó. A South Park sorozat készítői mindenkinek beszólnak, és amit csinálnak, az pont ettől jó. Volt olyan mellékkarakter, amiben szinte magamra ismertem, piszkosul kifigurázva, mégsem sírtam miatta.

Nagyon sok zsidó embernél már beteges az antiszemitázás, nácikolás, pedig pont ezzel ártanak saját maguknak a legtöbbet.

2011. aug. 22. 01:43
 12/18 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam nézni a csatornát; de a SP egyik írója zsidó származású, ezért érdekes a helyzet...

[link]

[link]

2011. aug. 22. 05:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy marha!
2011. aug. 22. 06:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu a kérdés.

Amúgy meg tanulj meg helyesen írni.

2011. aug. 22. 07:38
 15/18 anonim ***** válasza:

A South Park "eszmeiségébe" simán belefér ez. De attól még nem lesz egy csatorna antiszemita.

Az a baj, hogy a kákán is csomót keresel. Ne tedd. Az, hogy mi megy az adott csatornán, totál független a politikától, csak ma divat mindenben valami hátsó szándékot látni, ahol pedig nincs is.

2011. aug. 22. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Jaj, dehogy az. Cartmant ha szidni akarják, akkor a súlyába kötnek bele, Kylenak meg Cartman a zsidó származásába. Egyébként ha jól tudom, soha egyetlen zsidó felekezet nem háborodott fel, perelt stb. a South Park miatt, csak a keresztények és szcientológusok :D
2011. aug. 22. 10:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy antiszemita. Sőt, náczi, rasszista, fasiszta, kirekesztő, magyargárdista, hovatovább: JOBBIKOS!(sic)
2011. aug. 22. 12:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Tray Parker és Matt Stone (az írok) saját magukat is megjelenítik a történetben Kyle és Stan szerepében . Matt Stone Kyle szerepében Trey Parker pedig Stan szerepében . A South Park csak egy vicces formában mutatja be a világot és az embereket , hogy milyenek is de minden ami benne van teljesen szó kimondó és igaz.
2011. aug. 22. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!