Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nő barátait elfelejti, szerelmeit soha, a férfi szerelmeit elfelejti, barátait soha. " Mit gondoltok erről?
Kisarkított. De van benne igazság. Egy női barátság az nem is igazi barátság, mert egy pasin egyik napról a másikra úgy össze tudnak veszni, hogy olyanok akik éveken át legjobb barátnők voltak, halálosan gyűlölik egymást... nekem is volt ilyen, amikor két nő összeveszett rajtam.
Szerelemről pedig, tisztázni kéne mit nevezünk szerelemnek? Mert mindenki szeretné fontosnak érezni magát, és kitesz képeket amin éppen a "szerelmével" van, amikor csak egy kép erejéig mosolyognak, amúgy qrva szar a kapcsolatuk és pár hét múlva véget is ér.
Kiskegyed for Men
"A csajok szar barátok, csak mi pasik vagyunk az életük értelmei, yeah!"
Nem tudom, hogy ez kinek sértőbb; a nőknek, vagy a férfiaknak.
De mindegy is, mert nem igaz...
Hát én nem sértésnek szántam, és ez valóban nem is rég megtörtént eset amit írtam. De tény, hogy egy nőnek tényleg a pasik az élete értelme meg esetleg még a cipővásárlás és szépítkezés meg hasonló dolgok, de ezeket is mind a pasik miatt csinálják. Tehát igen, egy nő életének értelme gyakorlatilag teljes egészében a férfiak, míg a legtöbb férfi élete azért színesebb és kihívásokkal telibb.
Bárcsak így lenne, bár elfelejthetném azt a Tündért akit tavaly megismertem...
De sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!