Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "A nő barátait elfelejti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A nő barátait elfelejti, szerelmeit soha, a férfi szerelmeit elfelejti, barátait soha. " Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2017. jún. 13. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Majd én leütöm kedves 9-es. ☺

7-es, hát a legtöbb férfi élete valóban színesebb és kihívásokkal teli, látom a szomszédunkban működő italkiméréssel foglalkozó, hogyan lazítsunk meló után helyiség forgalmából. 😂

Igen, egy férfinek rengeteg kihívása van. Kb. egy: a meló. Abba beletesznek mindent, amit tudnak, de a többi passzió. Vagy foglalkoznak a családjukkal, vagy nem. Stb. Egy nőnek mindez kötelező a melón túl... Csak ennyit a kihívásokról. 😁

2017. jún. 13. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez aranyos. Most láttam először. :D

30/f

2017. jún. 13. 20:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Negyven éves nő vagyok, 26 éve töretlen barátságot ápolok a barátnőimmel. Azóta voltak férfiak itt is ott is, de ez a barátság mindent túl fog élni. Mivel vagyunk olyan jellemesek, hogy nem ártunk egymásnak. Viszont sem a volt férjemnek, sem a páromnak, sem a fiú testvéremnek az életében nem látok ilyen vagy ehhez hasonló barátságokat. Vannak haverok, akikkel lehet sörözni, meg munkahelyi véd-és dacszövetségek amik munkahelyenként változnak. Vannak régi barátnak titulált nagyon jó ismerősök, akikkel néha összejárnak, de nem fordulnak egymáshoz baj idején, sokszor nem is értesülnek róla akár hónapokig, hogy mi történik a másikkal.

Szerintem mindez emberfüggő. Azt meg hogy, a nőknek az élete a férfiak körül forog, kérdezzétek már meg azoktól a férfiaktól akik itt állandóan azon pörögnek, hogy miért van ennyi egyedülálló nő aki nem akar kapcsolatot, miért nem adják lejjebb az igényeiket, sok macskás vénasszony lesz itt nemsoká....

2017. jún. 13. 20:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Vagy én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt, vagy az idézet nem igaz. Nőként soha nem hagytam még cserben a barátaimat (igaz ugyan, hogy igaz barátom nem sok van, de ők fontosak számomra, a haverság az más).
2017. jún. 13. 20:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam egyszer egy kutatásról, ami arról szólt, hogy az idősebb, gondolom középkor utáni, házas emberek boldogságát kutatták. És azt figyelték meg, hogy a házas nőknél azok voltak a boldogabbak, akiknek jók voltak a barátai kapcsolataik, azt helyezték előtérbe, nem a házasságukat. A házas férfiak közül viszont azok, akiknek a családi élete rendben volt, nekik meg a feleségük volt fontosabb, mint a barátaik. Szóval ha már nagyon általánosítani akarunk, akkor éppen meg kéne fordítani az idézetet: a nőknek fontosabbak a barátaik, a férfiaknak meg a társuk.
2017. jún. 13. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
7-es, én pont azt látom, hogy a nők mennek mindenhova, a pasik meg csak azért mennek bárhova, hogy nőkkel találkozzanak.
2017. jún. 13. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Soha életemben nem hallottam ezt a mondást. Nekem nem igazolta vissza az élet, a barátom se mondta ezt soha, pedig gyakran beszélgetünk emberi kapcsolatokról.
2017. jún. 13. 23:12
 18/18 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem ez baromira nem nemfüggő, inkább személyiségfüggő, tapasztalatfüggő.

Nekem pl. nőként nincsenek barátaim, de nem azért, mert elfelejtettem őket, hanem mert minden baromi nagyot csalódtam, és azóta félek nyitni az emberek felé. Én örülnék a legjobban, ha lennének normális barátaim... mondjuk alapvetően egyedül is jól elvagyok, szóval nem létszükséglet nekem, de na. Párom kb. a legjobb barátom is egyben.

Szóval:

- aki pl. nem monogám típus, de társaságkedvelő, annak a barátai mindig fontosabbak lesznek, nemtől függetlenül

- aki csalódik a barátaiban, annak kevés barátja van, nemtől függetlenül... ugyanígy, aki sok pasijában/nőjében csalódik, az meg a barátait fogja többre értékelni

- és mindenkiben megvan az, hogy a kettő közül melyiket értékeli többre, nemtől függetlenül

(azaz: láttam már szar női és férfi barátokat, fúrást, szemétkedést is, és remek női és férfi barátságokat is)

2017. jún. 14. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!