Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szúrja a szemem a páromnak e tette. Ti mit gondoltok? Rövid magyarázat
A párommal már lassan 4 éve vagyunk együtt. Ez idő során jóba lettünk egy másik párocskával, pontosabban a párom egy régi barátjával és annak a párjával, azóta a lány is legjobb barátnőm lett, nagyon sok közös programra megyünk együtt.
A minap is épp a házunkban találkoztunk, mivel a másik lány szokott körmözni, ezért alkalmas idő volt, hogy nekem manikürözzön kicsit. Közben a fiúk is elvoltak, majd előkerült egy kis nasi.
A párom meg odajött, adott egyet a számba, majd a másik lánynak is. Nekem ez a mozzanat kissé furcsa volt, hisz picit hülyén jött ki, hogy a szájába adja a kaját, mint a szerelmesek szokták egymásnak...
Lehet, hogy picit túlspilázom és semmi rossz nincs benne, normális dolog volt? Persze nem mondtam senkinek semmit, csak itt magamban gondolkodom, előttem van az a kép és kiváncsi vagyok mások véleményére, amit megköszönnék ha irnátok :) 22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!