Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghízott a barátnőm. Járt már valaki így? Nők, ti mit gondoltok?
Mindketten 26 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt.
Amikor összejöttünk 60 kg volt a 160 centijéhez, amellyel pont ideális volt az alakja.
2 éve el kezdett hízni és most 75 kg-nál járunk. Néha lemegy 74, sőt 73 kilóra, de gyorsan visszajön.
Mindig mondja hogy na majd most elkezd fogyókúrázni, holnaptól mozog stb. Csak hogy sosem jön el a holnap. Mindig hívtam hogy jöjjön el velem sportolni, de nem akart. Szeretett volna otthonra eszközöket, hát vettünk. Szivacs, súlyzók, szobabicikli, eliptikus tréner. Az elmúlt 1 évben kb 80-90 ezret ráköltöttünk ezekre, kb 2x ha használta őket. Eladni persze nem lehet őket, mert "attól hogy most nem használja, később még fogja".
Ezzel szemben én már 18 éves koromtól járok kondiba heti 3-4 alkalommal, figyelek az étkezésemre, kifejezetten izmos vagyok, tehát nem csak prédikálok a semmibe.
Szexuálisan nem tartom annyira vonzónak mint régebben. Ezért most felszínes lennék?
Hogy vegyem rá a fogyásra? Nekem 65 kilósan is tetszett, nem kell hogy lemenjen 60-ig.
U.I
Még a korunk is stimmel. :D
Tényleg ne célozgass hülyeségekkel, mint pl nézd azt a vékony nőt, mert csak bunkónak fog gondolni.. :) És nem is fogja levágni, hogy ez neked gond.
Hanem mond meg neki egyenesen, hogy ez nem ok így, de azért finoman.
Igen, tudja h zavar. Már nyíltan, egyenesen meg is mondtam neki, hogy szeretném ha lefogyna.
Azt mondta hogy igyekszik. Csak sajnos, ezt én nem veszem észre.
"Sőt már gyerek kapcsán is feljött, hogy ha terhes lenne biztos felszedne 15-20 kg-t aminek a fele rajta maradna"
Ezzel nincs is gond, az ember nem dobja ki a párját csak azért, mert a terhesség alatt elhízott.
Csak nagyon nem mindegy, hogy az a 15 kiló 60-ra vagy 80-ra jön fel.
Nekem a feleségem felszedett jó pár kilót az elmúlt egy évben olyan 8-10.
Ő 64 volt, 160 cm körül van ő is, most olyan 74-72 körül van.
De én mondtam neki, ha hízna még 10 kilót akkor is szeretném.
Erre azt mondta, hogy tudja, hogy felszedett, megpróbálja magát formába hozni.
Azóta fogyott 4 kg.
2 dolog:
Felszínes vagy, mert apád nem tanított meg beszélni a nőkkel, és a külső is fontos. Gondolom ha ráncos lesz, akkor mehet majd felvarratni. Vagy logni kezd a melle, amire 10 éven belül komoly esély van.
A nők megjegyeznek mindent, azt is hogy lekövérezeted, arra is emlékszik mint mondtál neki 4 éve április 2. keddjén délbe.
Ha formába jön el fog hagyni. Csak legyél vele tisztába, mikor otthagy.
utolsó: korodat megkérdezhetem?
tudod más generáció, más problémák, más elvárások...
egyébként ki mondta hogy nem szeretem? :)
17: az elhízás talán az egyetlen olyan külső tulajdonság, ami mindenkinek a saját kezében van.
A magasságon, a ráncokon, az őszülésen, a kopaszodáson, a lógó melleken, a megereszkedő izomzaton nem lehet segíteni, ezek mindenkinél bekövetkeznek, teljesen rendben lévő részei az életnek.
Az elhízás ellen viszont lehet tenni, és a jelek szerint a kérdező nem azt kifogásolja, hogy a párja miért nem megy el szilikont berakatni, tölteti fel a száját vagy festeti szőkére a haját, hanem azt, hogy a párja elengedte magát eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!