Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghízott a barátnőm. Járt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghízott a barátnőm. Járt már valaki így? Nők, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Mindketten 26 évesek vagyunk, 6 éve vagyunk együtt.

Amikor összejöttünk 60 kg volt a 160 centijéhez, amellyel pont ideális volt az alakja.

2 éve el kezdett hízni és most 75 kg-nál járunk. Néha lemegy 74, sőt 73 kilóra, de gyorsan visszajön.

Mindig mondja hogy na majd most elkezd fogyókúrázni, holnaptól mozog stb. Csak hogy sosem jön el a holnap. Mindig hívtam hogy jöjjön el velem sportolni, de nem akart. Szeretett volna otthonra eszközöket, hát vettünk. Szivacs, súlyzók, szobabicikli, eliptikus tréner. Az elmúlt 1 évben kb 80-90 ezret ráköltöttünk ezekre, kb 2x ha használta őket. Eladni persze nem lehet őket, mert "attól hogy most nem használja, később még fogja".

Ezzel szemben én már 18 éves koromtól járok kondiba heti 3-4 alkalommal, figyelek az étkezésemre, kifejezetten izmos vagyok, tehát nem csak prédikálok a semmibe.

Szexuálisan nem tartom annyira vonzónak mint régebben. Ezért most felszínes lennék?

Hogy vegyem rá a fogyásra? Nekem 65 kilósan is tetszett, nem kell hogy lemenjen 60-ig.

2017. dec. 30. 23:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm pl azzalfogyott h nem eszik feherlisztet, meg cukrot! De szerintem kell a sport is!
2017. dec. 31. 02:43
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan egyészségtelenség mellett dönt. Nem tudtok beszélni, vagy mi? Lökd tudatosságba.
2017. dec. 31. 05:50
 23/37 anonim ***** válasza:

Leírás alapján azt mondom,hogy megértem,hogy zavar.Írom nőként. Ha Téged zavar,mondd meg neki,hogy ne haragudjon,de vagy félre ismerted vagy megváltozott,mert nem gondoltad volna,hogy ilyen tunya.

Ha úgy jönnek vissza a kilók,hogy közben mozog,nem csak egészségesen kajál,küldd el egy endokrinológushoz,nehogy elfajuljon a helyzet!

2017. dec. 31. 06:02
 24/37 anonim ***** válasza:
20-as,eszednél vagy?A fogamzásgátlók is pont a hasonló hatás miatt tudnak hízlalni.
2017. dec. 31. 06:13
 25/37 anonim ***** válasza:
35%

" az elhízás talán az egyetlen olyan külső tulajdonság, ami mindenkinek a saját kezében van. "

Ostoba vagy és még reklámozod is.

Pajzsmirigy rendellenes működéséről hallottál-e már. Pont erről szól.

De vannak kutatások arról is, hogy az fejlődés során az ember felszedett egy vírust, ami az elhízást okozza bizonyos egyedeknél.

De mondok durvábbat, vannak emberek, akik annyit ehetnek amennyit akarnak, még se híznak. Mások meg egy zsömlétől felszednek fél kilót.

Genetika ez is, mint a bőr feszesség.

2017. dec. 31. 06:56
 26/37 anonim ***** válasza:
69%

"utolsó: korodat megkérdezhetem?

tudod más generáció, más problémák, más elvárások... "

35 vagyok.

Tudod az nem igénytelenség, ha valaki nem dagatozza a barátnőjét.

A férfi fel tudja azt fogni, hogy a női hormonháztartás bizony más, mint a férfiaké.

Nem véletlen, hogy stressz hatására nem jön meg nekik, vagy valamilyen probléma miatt felszalad pár kiló rájuk, vagy akár le is szalad róluk.

Inkább a probléma gyökerét kéne megtalálni. Ez valaminek a következménye.

Így most amiatt is stresszel, mert dagatnak gondolod, és van valami problémája.

De ne izgulj megoldja, rájön mi a gond, le fog fogyni és valaki észre fogja venni, aztán úgy otthagy, mint a sicc.

2017. dec. 31. 07:05
 27/37 anonim ***** válasza:
73%

“Pajzsmirigy rendellenes működéséről hallottál-e már. Pont erről szól.“

Tudod, hogy az ország lakosságának 60%-a elhízott?

Tudod, hogy az ország lakosságának 4%-a küzd olyan betegseggel, ami elhízást eredményez?

Segítek. A két szám között 56% van. Az elhízottak kevesebb mint 10%-nak van erre valódi egészségügyi magyarázata, de sok esetben pont ok nincsenek elhízás, mert kezeléssel, speciális diétával több esetben szinten tarthatók a problémáik.

Persze, amíg mindenki arra mutogat, hogy neki eü problémài vannak, addig szépen valóban arat a cukorbetegség, a szívelégtelenség, és millió másik betegség, ami nem az elhízás indoka, hanem amit az elhízás okoz.

Örülök, hogy segíthetek, ha már látványosan nem értesz a témához.

2017. dec. 31. 08:12
 28/37 anonim ***** válasza:
55%

Hiába védjük az elhízottakat. Ami tény az tény. Több féle alkat van. Van akire könnyen szaladnak a kilók,van akinek nem kell odafigyelni. Én a rosszabbikar kaptam. Nem figyeltem. Durván elhíztam. Az én hibám.

De! Az el múlt egy évben közel 30 kg-ot fogytam. Meg lehet csinálni. Nem lehetetlen. Kitartás kérdése. Az előttem szólok között írták a fehérliszt és cukor megvonást. Ez az alapja igen. Emellett rengeteg mindenre kell figyelni, hogy az egészséges határokon belül maradjunk. De erre ott van Kolly fittnesz blogja. Ott rengeteg infó van.

De a lány előnnyel is indul edzés terén,hiszen van egy párja aki évek óta edz. Mi kell ennéé több? Együtt elmennek, igy is közös program.

2017. dec. 31. 08:57
 29/37 anonim ***** válasza:
Anyukáméknál láttam ezt a dolgot már és ami náluk valóban be is vált az az, hogy nevelőfaterom is elkezdte használni az otthoni gépeket. Szerintem lelkiismeretfurdalást okozott anyának az, hogy hallotta/látta hogy edz a másik, míg ő csak ül a nappali közepén. Plusz egészséges étkezésben segített, hogy mindannyian igyekszünk figyelni erre, így ha megyünk hozzájuk mondjuk hogy mi nem igazán eszünk zsírt zsírral ezért főz a kedvünkért és nyilván magára nem fog külön így ő is azt eszi. Próbáld te is, hogy egészséges ételeket kérsz, hátha akkor magának nem főz külön egészségtelent, légy te a jó példa előtte. Viszont szerintem nagyon rossz ötlet amit valaki írt korábban hogy hasonlítgasd vékonyabb lányokhoz. Ő is tudja a problémát ezzel csak fölöslegesen a lelkébe gázolsz és szakításhoz vezet.
2017. dec. 31. 09:32
 30/37 anonim ***** válasza:
Hát, ha tényleg szereted és tenni is akarsz érte, én a következőt javaslom. Beszéld meg vele hogy a jövő évtől szeretnél jobban odafigyelni az egészségedre és kérd meg hogy csatlakozzon hozzád. Csinálj belőle csapatmunkát. Dicsérd és mondd neki hogy így is vonzó számodra, de még sokkal szexibb lenne ha kicsit edzene, formálódna. Ha már mozogni elkezd, a kajálásra is könnyebben odafigyel majd, tapasztalat.Én nem is értem, úgy örülnék itthonra egy "edző teremnek" de nincs hely, mindig a nappaliban tornászom a két kanapé között....
2017. dec. 31. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!