Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beszéltem egy lánnyal társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéltem egy lánnyal társkeresőn, majd felvettem facebookra, megkérdeztem utána volna e kedve találkozni velem, erre ő:majd találkozhatunk, ha szólok erre fogtam és kiléptem?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 13:25
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
kinek volt igaza szerintetek?beszólásnak vegyem ezt?
2017. dec. 29. 13:43
 22/28 anonim ***** válasza:
95%
Tehát nehéz ismerkedned, mert első nap után aki nem akar találkozni veled azt törlöd. Értjük.
2017. dec. 29. 13:44
 23/28 anonim ***** válasza:
93%
Lehet úgy gondolta, hogy majd szól, hogy akkor ezen a héten jó neki és egyeztessetek. Ünnepek vannak egy csomóan ilyenkor még utaznak, felhalmozott munka várja az embert ha visszament. Ha nekem kéne most én sem tudnék most azonnal egy ráadásul ismeretlen férfinak találkozási időpontot mondani. Előbb érjek haza lássam mennyi munka van rázódjak vissza picit az ünnepekből. Lehet rosszul fogalmazott vagy kifejthette volna jobban és az is lehet tényleg nem akart veled ismerkedni, de ez már sosem derül ki mert te egyből a legrosszabbat feltételezted. Gratulálok. Ez bizonyítja, hogy miért is nehéz az itteni pasiknak ismerkedni.
2017. dec. 29. 13:44
 24/28 anonim ***** válasza:
73%

és mi van akkor, hogy szól és találkoztok? nem azért, hogy védjem, mert ez elég beképzelt válasz volt részéről, mintha minden körülötte forogna.

Ha találkoztok az még nem garancia, hogy össze is jöttök.

Abban az esetben sem, ha normálisan válaszol.

Mindig a pozitív oldalt nézd. Megismered az ilyen típusú nőket is, mert olyan nincs, hogy beleszületünk ebbe az anyagi világba és már mindent ismerünk és tudunk. Meg kell tapasztalnod a pofára esést is. Természetesen a legtöbben örülnének neki, ha egyszer kellene megjátszani a lottó 5ös számait, amivel elvinnék a főnyereményt.

Szóval ő mondja az időt, elmentél volna vele, megismered a jellemvonásokat és mégjobban tudatosul benned, hogy milyen személyiségjegyeknek kell megfelelnie annak a lánynak akivel képes lennél hosszabb távon is együtt élni.

2017. dec. 29. 13:47
 25/28 A kérdező kommentje:

és mi van akkor, hogy szól és találkoztok? nem azért, hogy védjem, mert ez elég beképzelt válasz volt részéről, mintha minden körülötte forogna.

Ha találkoztok az még nem garancia, hogy össze is jöttök.

Abban az esetben sem, ha normálisan válaszol.

Mindig a pozitív oldalt nézd. Megismered az ilyen típusú nőket is, mert olyan nincs, hogy beleszületünk ebbe az anyagi világba és már mindent ismerünk és tudunk. Meg kell tapasztalnod a pofára esést is. Természetesen a legtöbben örülnének neki, ha egyszer kellene megjátszani a lottó 5ös számait, amivel elvinnék a főnyereményt.

Szóval ő mondja az időt, elmentél volna vele, megismered a jellemvonásokat és mégjobban tudatosul benned, hogy milyen személyiségjegyeknek kell megfelelnie annak a lánynak akivel képes lennél hosszabb távon is együtt élni.

pont ez az hogy nem garancia,élőbe dől el akkor minek 1 hónapig facén írogatni?

2017. dec. 29. 13:49
 26/28 anonim ***** válasza:
92%
Tehát volt egy nő, aki nem 1 nap után akart veled találkozni, és így a gyk-s lúzereknek van igaza.Fuck logic.
2017. dec. 29. 13:53
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a történetben a legbonyultabb, hogy a te írásod alapján kell megérteni, mert nem vagy képes legalább idézőjeleket használni, vagy új mondatot kezdeni vagy valami.

A lány válasza lehetett volna kevésbé arrogáns, de ettől függetlenül nem kellene neked se duzzogni, mint egy kamasz, aki nem mehet ki a haverjaival, ezért nem beszél a szüleivel. Most nem akar találkozni, lehet egy hét múlva már igen. Hogy akarsz így kapcsolatot, hogy bele se próbálsz gondolni a másik helyzetébe?

De itt is hagylak, fáj a kisujjam, megyek és le is csapom a lábam térdből a g*tszibe.

2017. dec. 29. 15:12
 28/28 anonim ***** válasza:
14%

De, mi ez már, h így válaszol vissza " majd szólok, ha akarok"?? Mégis mit képzel magáról?! Itt nem az a gond, h egy nap után még nem tudja (ez megérthető), hanem a hangnem, a stílus.

Bunkó ez a punná, és kész. Mondjuk, jobb, h az elején már"adta" magát.

Te meg Kérdező, jól tetted. Egy férfinak is ugyanúgy legyen tartása. Tíltsad nyugodtan, minden lelkiismeret furdalás nélkül.

2017. dec. 29. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!