Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéltem egy lánnyal társkeresőn, majd felvettem facebookra, megkérdeztem utána volna e kedve találkozni velem, erre ő:majd találkozhatunk, ha szólok erre fogtam és kiléptem?
Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 13:25
11/28 A kérdező kommentje:
igaza van a gyk-s loosereknek,hogy férfiaknak nehéz ismerkedni
2017. dec. 29. 13:32
12/28 anonim válasza:
Nem a férfiaknak, csak a szellemi fogyatékos férfiaknak... :D
13/28 A kérdező kommentje:
nehogymár én legyek a hibás,normálisan írtam neki
2017. dec. 29. 13:36
14/28 anonim válasza:
Most az a baj, hogy találkozni akart? Vagy, hogy nem egyből, hanem amikor neki alkalmas? Vagy nem értem.
15/28 anonim válasza:
Vagy most az van, hogy nem is nehéz, hanem könnyű, és ezt most bebizonyítottad?
16/28 anonim válasza:
Teleportált volna oda hozzád azonnal?
17/28 A kérdező kommentje:
nem akart találkozni én ezt vettem le,én kérdeztem akar e mire ő:majd szólok ha akarok,persze szól,én meg ugorjak,nem egyszerűbb úgy hogy megkérdeztem ő meg mondta volna hogy pl 4 nap múlva ér rá
2017. dec. 29. 13:38
18/28 A kérdező kommentje:
nem egyből,ha azt mondta volna 4 nap múlva az is oké,csak előre tudnom kéne hogy úgy osszam az időm,stb nem ideszól hogy oké 1 óra múlva találkozzunk
2017. dec. 29. 13:39
19/28 A kérdező kommentje:
1 nap után kérdeztem meg egyébként
2017. dec. 29. 13:40
20/28 anonim válasza:
#17 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aha, így már értem. Én is kiléptem volna a helyedben. De mi a kérdés? :D Mert igen, kiléptél, sőt, mindjárt törlöd is az ismerőseid közül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!