Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is szokott a jelenlétetekben utána fordulni egy nőnek, vagy több percig nézegetni egy nőt? Mi viszi rá erre a pasikat? Mit szóltok mikor ez történik, hogy lehet erre a legjobban reagálni?
" bizonygatja, hogy neki nem kell senki más nő, mert neki én vagyok a legjobb. (DE AKKOR MIÉRT KELL MEGNÉZNI MÁST, HA EZ TÉNYLEG ÍGY VAN?) "
Mert ez nem hit, hanem tudományos alaposság kérdése. :)
Hosszabb ideig szokott nezni noket, de az se olyan durva ido, es nem fordul elo olyan sokszor, hogy en most szakitsak.
Ha setalunk egymas mellett, akkor ra szoktam pillantani neha, ha beszelgetunk, ugyanis nem a jardanak beszelek.
Olyankor vettem mar eszre, hogy fentrol lefele mozog a szeme,ill. lentrol fel. Elore nezek, latom hogy csinos no jon velunk szembe, es egybol kapcsolok, hogy nem a szel mozgasat koveti olyankor.
Ha egy helyben allunk (varunk valakire/ valamire) es a kozelben van szep no, akkor neha - neha ra pillant de ennyi.
Ment mar nalunk is durvabban ez, olyankor megkerdeztem , hogy magukra hagyjam-e oket?Kapcsolt egybol, majd elmondam , hogy nekem ez rosszul esik, ha mellettem van, fogja vissza magat, mert en se folyatom a nyalam a feszes seggu kis pasikra.
Felőlem nézzen akit akar, de aki annyira proli paraszt, hogy bámul embereket (most mindegy, hogy egy jó csajt, egy tolószékes srácot, vagy egy tetovált nagypapát), azzal egyszerűen nem mennék sehova. Van haverom, aki itt tart, vele se megyek sehova. A civilizált embereket kedvelem.
Önmagában azzal nincs baj, ha ránéz más nőkre. Nem vakult meg attól, hogy összejött velem.
Csak ne legyen forgolódós bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!