Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyben az életünk?
Figyelt kérdés
A páromtól terhes lettem,hetek óta megromlott a kapcsolatunk.Állandó veszekedés,lelki terror.(félig roma) Nem akarom megtartani a gyereket,de ő csak sejti.Mióta pár napja külön vagyunk állandóan zsarol,a gyerekéről kérdezősködik..Félek,ha megmondom neki hogy elvetetem képes megölni vagy a családomban kárt tenni(anyukám,tesóm) Megrögzötten szeret engem,de közben félelmetes! Nagyon félreismertem,nagyon félek tőle! Öngyilkossággal is fenyegetőzik. Kérlek segítsetek!! Nem akarok vele lenni...2017. dec. 28. 10:55
41/47 anonim válasza:
A cigányozóknak meg mondanám, hogy nem egy színmagyar ember csinálja ugyanezt, és nem is kettő. Nekem konkrétan az apám és egy (volt) barátom is ugyanezt csinálta, pedig "rendes" fehér emberek diplomával.
42/47 anonim válasza:
Egyszer kell bátornak lenned, aztán mjad lekopik.
Nem lesz öngyilkos, de ha mégis azzal s veszít senki semmit.
43/47 anonim válasza:
Mizujs kérdező? Oda ment tegnap? :/
44/47 anonim válasza:
Ezek szerint oda. Visszafogadta, vagy nem tud/akar írni. Gratulálok!
45/47 A kérdező kommentje:
sziasztok! köszönöm jól vagyok,szakítottam vele..de a mai napig zaklat telefonon.. az abortuszt elintéztem,már van időpontom.. sajnálom..
2018. jan. 4. 15:59
46/47 anonim válasza:
És végül elmondtad neki? Az abortuszt?
47/47 anonim válasza:
Az exem engem evekig zaklatott. Aztan feladja. Legy erős és kitartó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!