Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyben az életünk?
Figyelt kérdés
A páromtól terhes lettem,hetek óta megromlott a kapcsolatunk.Állandó veszekedés,lelki terror.(félig roma) Nem akarom megtartani a gyereket,de ő csak sejti.Mióta pár napja külön vagyunk állandóan zsarol,a gyerekéről kérdezősködik..Félek,ha megmondom neki hogy elvetetem képes megölni vagy a családomban kárt tenni(anyukám,tesóm) Megrögzötten szeret engem,de közben félelmetes! Nagyon félreismertem,nagyon félek tőle! Öngyilkossággal is fenyegetőzik. Kérlek segítsetek!! Nem akarok vele lenni...2017. dec. 28. 10:55
21/47 anonim válasza:
En is voltam korpa koze keveredbe de időben kileptem belőle. Nem minden esetben eszik meg a disznók. Kellő kitartás és erő kell. De valóban azzal egyetértek hogy nem mindenki tudja megtenni.
22/47 anonim válasza:
Ne reagalj ra. Ja, es nem szeret, csak onzo. Minden kapcsolatot szakits meg vele.
23/47 anonim válasza:
Ha tudod, hogy elesel, leűltél volna.
A megoldást leírták, de tégy belátásod szerint.
Van miből kifizetni az abortuszt? Csak érdekel.
24/47 A kérdező kommentje:
Igen,van rá. sajnos most itt vannak az ünnepek,félek nem tudom időben elintézni. Akinek van tapasztalata mennyi időbe telt? :(
2017. dec. 28. 12:22
25/47 anonim válasza:
Semmilyen körülmények között ne tartsd meg ,mert pokol lesz az életed,nem fog békén hagyni.Jan. 2.án usgyi és intézd azonnal,úgyis megkérdezik a helyzetedet,mindenképp mondd el ezt.Ha van pénzed magánklinika egyből,nem a kórházban csinálják.Aztán közben remélem megtanultad hogy romákkal nem kezdünk,mert állatok tudnak lenni.A vetélést bekamuzhatod,úgyis kapsz egy zárójelentést,kell hozzá egy számítógépes manusz aki csinál ugyanolyan papírt,csak mást ír orvosi szakszavakkal a megadott helyre,mehet aztán kérdezősködni,az orvosi titoktartás miatt semmit nem fognak neki mondani.Közben pedig írd meg neki,hogy mész a rendőrségre ha nem hagy békén,én a helyedben be is mennék,megkérdezném mi ilyenkor az ábra,bemutatnám az üzeneteket,és mindent ugyanúgy elmondanék.
26/47 anonim válasza:
Miért nem mondod, hogy elvetéltél?
27/47 anonim válasza:
Megmondod majd neki hogy az Ő fenyegetései hatására, idegi alapon elvetéltél. Ennyi.
28/47 anonim válasza:
A magzatot fel lehet ajánlani őssejtkutatásra.
Mint a South Parkban Cartman esete, csak ő pizzériát "nyitott" belőle. Ugye KALAP ÚR?
29/47 anonim válasza:
Kell nektek mindenféle alpári,suttyóval összejönni! Normális férfi az nen kell,áá,isten ments! Nektek az ilyen f..om raj pujáro Ármándó és társaik kellenek! Jó étvágyat ahhoz,amit főztél! Am lemerem fogadni,hogy neked is max.egy szakmunkás papírod van, illetve az sincs meg.
30/47 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Van amikor egy élet is kevés kiismerni valakit! Tévedsz érettségizett vagyok,és emberből vagyok,tévedek.. De kell a negatív hozzászólás is,mert nekem ez a legnagyobb tanulópénz volt.
2017. dec. 28. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!