Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem is félig roma volt. Ő is egy beteg ember volt. De egy év kellett hogy ra jöjjek hogy a fenyegetesei csak üres szavak voltak. Sem meg nem ölte magát sem nem mártott be a szüleinek és annyival megusztam hogy kétszer megutott. Mi nem kellett rendőröket felkeressuk. De sokaig kovetett hivogatott. Többször cseréltem ki a mobilszamom mint mas az ágyneműt. De egy idő után felhagyott a hulyesegeuvel. Egyszer is. El mész és orvos segitsegevel helyesen cselekedsz es elveteted. Bar nem vagyok e parti de van az az eset mikor ezt kell tenni. Gondolj bele milyen kep tarul eled. Orokos veszekedes es ringathatod felelemben elve a gyerekét örökre behalozva mert igy eleted vegeig osszekottetesben leszel vele a gyerek miatt
2017. dec. 28. 11:13
11es vagyok. Nekem sikerult megszabadulnom ennek 5es fél éve. 5 éve megismerkedtem a jelenlegi párommal. Idén volt az esküvőnk és azóta terhes is lettem. Tisztessegesen élünk és nyugalomban. 3 éven keresztül próbált szetvalasztani minket az exem. Nem sikerült neki. 2eve semmit memtudok rola.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy nem csak negativ kimenetele van annak ha elhagyod es kitartoan ignoralsz minden fenyegetest. Legy erős és tedd meg a megfelelő lépéseket
2017. dec. 28. 11:19
13/47 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon bízom benne,hogy ezek tényleg csak üres szavak! De ő tényleg beteg és bármire képes lenne a gyerekéért...egyben sajnálom is..én sem vagyok abortusz párti sosem voltam,de megpecsételném a sorsomat ezzel..az utolsó mondatod nagyon elgondolkodtatott..igaz,a vérükben van,és rasszista sem vagyok.
Na igen, így jár az aki cigánnyal, nem európai kultúrkörbewn nevelkedett arabbal, vagy magyar telepi suttyóval kezd.
Megsz*ptad.
2017. dec. 28. 11:28
Mondd azt a pasinak, hogy spontán vetélés volt, nem tehetsz róla. Amúgy gyorsan intézd az abortuszt, nehogy kifuss az időből. Szólj a védőnőnek, hogy bajban vagy.
2017. dec. 28. 11:29
16/47 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó sajnos!!!
17/47 A kérdező kommentje:
a 14-esnek igaza van! gondolkodtam a vetélésen,de vajon elhinné ebben a helyzetben? :( 7 hetes vagyok pont ma.. remélem még nem futok ki az időből.
Kellett neked a temperamentumos latin szerető... Hát most megkaptad az ízelítőt és sajnos a legjobb amit tehetsz, hogy szó nélkül eltűnsz, mert az ilyen psyco-cigókat nem igazán tart vissza semmi. Börtönből kiszökik a tesók segítségével és már megint a nyakadon van.
Költözés - névváltoztatás - új személyazonosság.
2017. dec. 28. 11:34
Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók...
2017. dec. 28. 11:44
Nem annyira szeret téged, mint hiszed. Magát szereti, csak rád vetíti ki.
Töröld az életedből. Ne beszélj vele többé.
2017. dec. 28. 11:47
Kapcsolódó kérdések: