Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora pofátlanság külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora pofátlanság külön ünnepelni?

Figyelt kérdés

A páromnak a karácsony szinte csak az alkoholfogyasztásról szól. Évek óta ez megy karácsonykor: felkel, irány a kocsmába, barátokhoz, rokonokhoz és én belőle csak egy részeg embert látok. Nagyon részeg embert.

Az én karácsonyom ezek közöttt a körülmények között nagyon magányos. Úgy érzem, hogy készülök az ünnepre gőzerővel, aztán ünnep helyett csak bőséges lószart kapok a nyakamba.

Idén a szüleimmel szeretném tölteni a karácsonyt.

Nagy pofátlanság, ha kivételesen a saját BOLDOG karácsonyomra gondolok?

Próbáltam vele megbeszélni, de úgy érzem, hogy magasról leszrja, hogy nekem hogy telnek mellette az ünnepek és azt tekinti normálisnak, hogy ő jól érzi magát, én meg örüljek csak annak, hogy karácsony van.

Mit tegyek? Adjak még egy esélyt mellette a karácsonynak?

2017. dec. 23. 16:08
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Az a baj(?), hogy minden emberben látom a fantáziát és hiszek abban, még mindig, hogy mindenkiben ott van a lehetőség és erő, hogy változtatni TUDJON. Ezért sem adtam fel, annak ellenére sem, hogy az én életvitelem teljesen más, mint az övé. Biztos vagyok abban, hogy ennél sokkal többet ki tudna hozni magából, ha nem lenne az alkohol a szerelme és a legjobb barátja.

De nem akar. És ennyi, mert nem akarhatom helyette.

2017. dec. 23. 18:21
 42/46 A kérdező kommentje:

Meg egy ilyen mértékű függőségnél be kellene látni, hogy segítséget kell kérni, mert a függő már ha akar sem tud változtatni, elveszítette a kontrollt, de nem tudom elcipelni orvoshoz.

Itt ülök és próbálom megérteni, hogy mi a fúsz gátolja meg az önromboló életet élőket attól, hogy segítséget kérjenek.

2017. dec. 23. 18:32
 43/46 anonim ***** válasza:

Megint én.

Ne kattogj azon, miért nem lehet rajta segíteni. Rabolja az idődet és még csak annyira sem tisztel téged, hogy bármiben a kedvedben járjon.

Istenem, de átérzem, ugyanezeken átmentem. Millió átsírt éjszaka...volt hogy három napig fel sem hívott, majd beállított hajnali háromkor részegen, aludt pár órát mellettem, majd elhúzott haza. Máig nem értem, miért hagytam, hogy olyan sokáig megvezessen. Szerettem, de hogy mit szerettem benne, magam sem értem. Ja és persze meg akartam menteni. De egy embert nem tudsz megmenteni önmagától!

2017. dec. 23. 20:52
 44/46 anonim ***** válasza:
Eleve mennyi ideje vagy együtt ezzel az idült alkoholistával? Eszedbe se jutott,hogy kidobd a francba és keress egy normális embert,akivel töltheted a karácsonyt?
2017. dec. 24. 00:51
 45/46 omba ***** válasza:
100%

Ő "ünnepel" külön, jó ideje már.

A saját példámból tudom, hogY nem lehet rajta segíteni - míg ő nem érzi, hogy ez gáz.

2017. dec. 24. 10:28
 46/46 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2017. dec. 26. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!