Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban szerintetek pofátlanság olykor némi idő igénylése az egyedüllétre?
Hm, szóval felhozok pár példát az elmúlt évekből.
1. Évekkel ezelőtt kihúzták a két felső bölcsességfogamat, azt megelőzően durván 2-3 hétig a fájdalomtól szinte élni sem tudtam. Úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban kettéhasad a fejem, fájdalomcsillapító sem óhajtott segíteni. Borzalmas napok voltak. Az embereket ahogy csak lehetett, kerültem, senki társaságát nem igényeltem, de még a hozzám legközelebb állókét sem.
2. Vannak olyan napjaim, amikor annyira leterhelődök, hogy levegővételre sem jut időm, és estére a fejemben egy egész zenekar húzza. Semmit nem kívánok jobban, mint tök egyedül ledőlni az ágyamban, és a síri csöndben kirelaxálni magamból a nyilalást (lehetőleg reggelig).
Szóval szeretek egyedül regenerálódni, s nem kívánom senkitől, hogy tutujgasson, dédelgessen, nincs rá igényem, sőt, valamilyen szinten még bosszantana is, ha valaki folyton a képemben ütyülüpütyülüzne.
Egyedülállóként ezzel nincs is gond. Párkapcsolatban viszont hogy nézett volna ki, ha arra kértem volna a barátnőmet, hogy bocsi, fáj a fogam, úgyhogy 2-3 hétig felejtsük el egymást? Ez abszolút nonszensz lett volna! Mi lett volna rá a korrekt megoldás? Vagy olyat szúrtam volna neki, hogy bocsi, de szétmegy a fejem, menj inkább haza, szeretnék egyedül lenni! Aztán ha rákérdez, hogy mi a baj, én meg annyival elintézem, hogy szét vagyok csúszva, egyszerűen csak muszáj egyedül erőre kapnom, akkor megharagszik. Nekem is rosszul esne, hogy nem kívánja a társaságomat a barátnőm. Szóval szerintetek milyen megoldást lehetne találni arra, ha nem kívánjuk a partnerünk társaságát? Nem azért, mert meguntuk vagy nem szeretjük őt, hanem mert szükségét érezzük ilyenkor az egyedüllétnek. Márpedig az esetek 99%-ában egyértelműen sértődés lenne belőle, ha korrekten, kerek-perec elmondjuk a nyűgünket.
Ennyit kell csak mondanod neki:
"Nem azért, mert meguntalak vagy nem szeretlek, hanem mert szükségét érzem az egyedüllétnek."
Ha érett nő, megérti.
keress olyat, aki hasonló, az meg fogja ezeket érteni
én is igénylem néha az egyedüllétet mondjuk egy hosszú nap után, így számomra ebből nem lenne sértődés (főleg ha normálisan közli a másik)
Ha lett volna barátnőd, akkor nem húztad volna 2 hétig azt a fog dolgot se.
Együtt élve azért ne annyira egyszerű ez a magányos relaxálás, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!