Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő emberek, ti elmennétek egy bálba a párotok helyett az egyik barátotokkal mint kísérő?
Nem. Keressen maganak valahol not. Vagy ismerkedjen ott. En is voltam evekig szingli es mentem egyedul es ismerkedtem.
Onbecspas, ha visz egy not.
Mentem már így bálba, az akkori barátommal mentem volna természetesen legszívesebben, de ő nem akart, elzárkózott ettől a táncolósditól, de rákérdeztem, nem zavarta, hogy baráttal mentem. Probléma ebből egyszer sem volt, sem a próbák ideje alatt, sem a fellépés előtt vagy után.
Jelen pillanatban a vőlegényem akármennyire is utálná, ha bálba akarnék menni, akkor jönne velem, mert őt viszont szerintem zavarná, ha baráttal akarnék menni- és én ennek kifejezetten örülnék is :D
Igen. A párom nem igazán bulizós, rosszul érezné magát egy bálban. Mondjuk inkább egyedül mennék, vagy barátnőkkel, de ha mindenképpen kell kísérő, mert olyan jellegű a bál, akkor valószínűleg tényleg megkérném egy barátom, hogy kísérjen el.
A páromnak szerintem nem lenne ellene kifogása, hiszen bízik bennem, tudja, hogy a barátaim azért a barátaim, mert nincs köztünk "kémia", és valószínűleg még örülne is, hogy ezzel meg tud úszni egy számára kellemetlen estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!