Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora pofátlanság külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora pofátlanság külön ünnepelni?

Figyelt kérdés

A páromnak a karácsony szinte csak az alkoholfogyasztásról szól. Évek óta ez megy karácsonykor: felkel, irány a kocsmába, barátokhoz, rokonokhoz és én belőle csak egy részeg embert látok. Nagyon részeg embert.

Az én karácsonyom ezek közöttt a körülmények között nagyon magányos. Úgy érzem, hogy készülök az ünnepre gőzerővel, aztán ünnep helyett csak bőséges lószart kapok a nyakamba.

Idén a szüleimmel szeretném tölteni a karácsonyt.

Nagy pofátlanság, ha kivételesen a saját BOLDOG karácsonyomra gondolok?

Próbáltam vele megbeszélni, de úgy érzem, hogy magasról leszrja, hogy nekem hogy telnek mellette az ünnepek és azt tekinti normálisnak, hogy ő jól érzi magát, én meg örüljek csak annak, hogy karácsony van.

Mit tegyek? Adjak még egy esélyt mellette a karácsonynak?

2017. dec. 23. 16:08
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodok, kiakadtam, kiadtam magamból. Pont itt, ahol nem ismertek és őt sem.
2017. dec. 23. 17:18
 32/46 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
A szakítás az jó ötlet. De ne gátoljon meg benne az esetleges könyörgés és társai.
2017. dec. 23. 17:19
 33/46 anonim ***** válasza:
81%
Én azért nem hülyézlek le, mert sajnos itthon is eléggé elfogadottak a nagy piálások, társadalmilag is, vagy gondolom olyan környezetben is nőttél fel, ahol ezt elnézték? Tehát sok emberbe lényegében bele van nevelve, hogy ez elnézendő.
2017. dec. 23. 17:22
 34/46 anonim ***** válasza:
76%
Már maga a kérdés sem jó. Hiszen eggyütt sem ünnepeltek. A párod semmit nem készül az ünnepekre, semmit nem ad bele, leszámítva az alkohol vedelést.
2017. dec. 23. 17:24
 35/46 anonim ***** válasza:
80%
A karácsonyt ünnepeld meg a szüleiddel, a pasit meg tedd ki. Téged is minősít egy ilyen ember.
2017. dec. 23. 17:26
 36/46 A kérdező kommentje:

A remény már meghalt. Ha meg akart volna változni, akkor évekkel ezelőtt megtette volna, vagy a sok év alatt, lassan. Nem űgy látom, hogy változtatott volna az életfelfogásán, vagy az életvitelén. Szerintem már orvosi segítség nélkül nem is tud. Alkoholista.

Javasolni fogom neki az orvosi kezelést, de nem bántó hangsúllyal. Értem nem kell változzon, nem fogom érzelmi zsarolni, hogy egyik esetben elveszít, a másikban nem, csak felhívom a figyelmét az alkoholizmusra, és arra, hogy mint emberi lény ő sem azt érdemli, hogy benne maradjon egy ilyen helyzetben és ha akar, akkor saját magáért változtat. (orvosi segítséggel)

2017. dec. 23. 17:30
 37/46 A kérdező kommentje:
A szüleimnél fogok karácsonyozni, de a szakítós beszélgetéssel megvárom a karácsony végét. Én nem muszáj szemét legyek.
2017. dec. 23. 17:34
 38/46 anonim ***** válasza:
92%

Minél tovább húzod a szakítást, annál több időtől fosztod meg magad, amit boldogan tölthetsz el egyedül vagy esetleg valaki mással, aki arra érdemesebb.

Öt évig csináltam az exemmel. Szerettem, nagyon. A fától nem láttam az erdőt, mindig volt indok arra, hogy az aktuális munkahely miért nem jó. Folyton állást kerestem neki, mert magának hülye lett volna, hiszen én eltartottam. Állandóan kölcsönkért a barátoktól, amit aztán nekem kellett megadni, hogy ne égjen a fejem.

Ő füvezett, mellette néha ivott is. Persze sunyiban, de egy idő után túl sok volt az árulkodó jel, na meg a "jóindulatú" barátok is segítettek benne, hogy észrevegyem, mi zajlik, mikor nem vagyok otthon. Egy reggel arra ébredtem, egy érzelmi roncs vagyok miatta. Csak az töltötte ki az időmet, hogy egyedül próbáltam megmenteni a kapcsolatunkat, de végül rájöttem, az nem is volt kapcsolatnak nevezhető.

Fájt. Nagyon! Sok hónapon át. Aztán jött a jelenlegi párom, aki egyenes ellentéte az exnek. Én egyre jobban vagyok, virulok, élvezem, hogy egy felelősségteljes, magáról és másokról gondoskodni tudó párom van. Az ex összeszedett magának egy kétgyermekes anyukát, aki szintén munkakerülő és iszik. Folyton kölcsönkéregetnek, tele vannak adóssággal.

Az idő mindenkit oda tesz, ahová való és előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját. Tedd meg az első lépést, hogy esélyt adj magadnak a boldogságra!

36/N

2017. dec. 23. 17:45
 39/46 anonim ***** válasza:
81%

Ő szerintem pont lesz.rja, hogy te mit csinálsz karácsonykor, amint leírod, észre sem venné, hogy eltűntél.

Én azt nem értem, egyáltalán minek vagy együtt vele? Ennyire tartod magad? Ennyit érdemelsz?

2017. dec. 23. 17:47
 40/46 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy volt erőd változtatni. Igazából addig a rossz, amíg a sok légvár, amit képzeletben vele építesz, kipukkad és rájössz és elfogadod, hogy mindezt csak te egyedül építetted, mert igazit csak ketten lehet és nem volt kivel. Ezeken már túl vagyok. Éjszakákon át ugyanazon a dolgon kattogott a fejem, végtelenül értéktelennek éreztem magam, megviselt, hogy ő leszrt, a legmélyebb elkeseredettségemben kezdtem a karrierbe kapaszkodni, amit nem kaptam meg kapcsolatban, a sikerélményt, a pozitív dolgokat, azt megtaláltam a munkahelyen, azt hiszem, ez is tipikus, amikor magánéleti csőd mellett munkamániás lesz valaki, de legalább úgy éreztem, hogy van valamim, a munkám.
2017. dec. 23. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!