Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora pofátlanság külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora pofátlanság külön ünnepelni?

Figyelt kérdés

A páromnak a karácsony szinte csak az alkoholfogyasztásról szól. Évek óta ez megy karácsonykor: felkel, irány a kocsmába, barátokhoz, rokonokhoz és én belőle csak egy részeg embert látok. Nagyon részeg embert.

Az én karácsonyom ezek közöttt a körülmények között nagyon magányos. Úgy érzem, hogy készülök az ünnepre gőzerővel, aztán ünnep helyett csak bőséges lószart kapok a nyakamba.

Idén a szüleimmel szeretném tölteni a karácsonyt.

Nagy pofátlanság, ha kivételesen a saját BOLDOG karácsonyomra gondolok?

Próbáltam vele megbeszélni, de úgy érzem, hogy magasról leszrja, hogy nekem hogy telnek mellette az ünnepek és azt tekinti normálisnak, hogy ő jól érzi magát, én meg örüljek csak annak, hogy karácsony van.

Mit tegyek? Adjak még egy esélyt mellette a karácsonynak?

2017. dec. 23. 16:08
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Így belegondolba irtó nagy marha vagyok. Évek óta majdnem semmit nem tudtam magamnak megengedni, vagy félretenni, mert ami az övé, azt elveri és többnyire az enyémből élünk ketten. Nem támogatom a zülléseit, de nem nagyon pótol kajába sem és mindenre a magasból tojik, megteheti, mert én nem akarok éhezni és nélkülözni és megveszek mindent, ami kell.
2017. dec. 23. 16:53
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

Két esetet tudok elképzelni de az első lehetőség a valószínűbb.

1. kamu kérdés

2. a kérdező egy mérhetetlenül hülye ember és meg is érdemli a sorsát (már alapból nem élnék egy alkoholistával).

2017. dec. 23. 16:54
 23/46 A kérdező kommentje:
20-as, zöld kezet adtam neked is, ez az egész lelkinyomor most kezdett túlcsordulni bennem. Eddig sem volt jó, de pont a karácsonyon akadtam ki nagyon, hogy körülöttem mindenki várja, nekem meg nincs mit várnom. És ami vár rám, attól meg csak menekülni akarok.
2017. dec. 23. 16:56
 24/46 A kérdező kommentje:
22, nem kamu és tényleg hülye vagyok, amiért évekig eltűrtem ezt.
2017. dec. 23. 16:57
 25/46 anonim ***** válasza:
100%
Azert az durva, hogy ennyi valasz utan meg mindig a karacsony a legnagyobb problemad. Ilyen hulye nem lehetsz.
2017. dec. 23. 17:01
 26/46 A kérdező kommentje:
Most akadtam ki a karácsonyon, ez volt az utolsó csepp, hogy ott tartok, hogy miatta nem várom már a karácsonyt sem. A hülyézést ne pocsékold, tisztában vagyok az erősségeimmel is mindamellett, hogy tényleg úgy éltem, amiért simán le lehet hülyézni. Én is megtettem ugyanezt magammal.
2017. dec. 23. 17:05
 27/46 A kérdező kommentje:
És nagyon köszönöm a válaszokat, a hülyézést is, mert ez is kellett most, hasznos volt. Tudjátok, hogy sokkal tisztábban látom, hogy mit fogok tenni, annak köszönhetően, hogy ezt a sok szrt elolvastátok és reagáltatok?
2017. dec. 23. 17:09
 28/46 Heart of Darkness ***** válasza:
Mit fogsz tenni?
2017. dec. 23. 17:10
 29/46 anonim ***** válasza:
62%
Minek panaszkodsz? Nyilvanvalo, hogy ez neked igy tokeletes, hiszen nem valtoztatsz rajta :).
2017. dec. 23. 17:16
 30/46 A kérdező kommentje:
Minél hamarabb szakítok. Már rég ezt kellett volna tennem. Azt hiszem, hogy ezek után másképp nézek az életre és jobban fogok örülni az egyszerű dolgoknak is, amiket nyugodtan végezhetek, kevesebb lesz a szorongás is az életemben, mert igenis szorongtam mindig, mert soha nem tudtam, hogy mikor jön rá megint az ivás.
2017. dec. 23. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!