Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem zavarja a feleségeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem zavarja a feleségemet, hogy elhízott?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk 9 éve és szép lassan felszedett magára olyan 15-20kg pluszt. Én viszont ugyanolyan súlyban vagyok mióta összejöttünk. Ő velem ellentétben egészségtelenül táplálkozik( sok zsíros kaját eszik ,nassol...)Finoman próbáltam célozgatni,hogy ez nekem nem tetszik,de nem foglalkozik a dologgal(ő csak azt eszi amit és amennyit szeret...)Ez már évek óta tart és zavar engem(nemcsak a kinézet miatt hanem gyenge, fáradékony ami összefüggésben van az elhízottsággal) és nem tudom mit tehetnék.
2017. dec. 18. 13:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
16%

Erre azt kell felelni, hogy te is ilyen leszel pár hónapon belül, ha ugyanezt az utat folytatod tovább.

Plusz az orvoshoz is hamarosan állandó jelleggel fogtok menni az ő egészségtelen életmódja miatt.

Kérdezd meg tőle, szeretne-e 80 éves koráig élni?

Ha nem, akkor jó úton jár afelé, hogy még az 50-et se érje meg.

2017. dec. 18. 17:09
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
Elkényelmesedett, van már férje, minek "törné" magát?
2017. dec. 18. 17:16
 23/27 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos en is a stresszevok taborat erositettem es igaz, ha boldogtlan, akkor az evessel kompenzal. Az hogy nem vagy alkoholista meg nocsabasz meg lehet keves a boldogsagahoz....
2017. dec. 18. 17:21
 24/27 anonim ***** válasza:
9%

Ne magyarázzátok már be, hogy a csaj stresszevő, mert tuti, hogy nem az!!! Válasz erre a 19. válasz, hogy mennyire le..szrja magát.

Ő csak szimplán lusta és zabál össze-vissza minden sz..rt és már lassan úgy néz ki, mint egy zsíros d..sznó.

Nőként soha nem értettem meg, hogy miért kell minden szemetet mértéktelenül összeenni. És az ilyenek hogy merik még nőnek nevezni magukat, mert már csak biológiailag azok, de valójában viselkedésükkel elveszítik minden nőiességüket.

2017. dec. 18. 17:39
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig nehéz kérdés. És tálalni is nehéz. Mi a párommal közösen híztunk el. De engem mint nőt rohadtul zavar, a saját és az ő testsúlya is. Közösen térünk át az egészségesebb élet felé. De mi szerencsére erről könnyedén beszélünk és senki nem sértődik meg.

Kérdező, említetted, hogy utaltál neki rá. Szerintem nem utalni kéne rá, hanem egyértelműen beszélni.

Az elhízás oka sok minden lehet a nem törődömségen kívül. Lehet hormonális probléma, lehet rendszertelen életforma. Ezt max a kérdező tudja.

Én például extrém stressznek vagyok kitéve, 24 órákat vagyok a munkahelyemen. Mennyiségben annyit sem eszem mint egy 3 éves, se időm rá, és utálom a teli has érzését. Ha eszem is, csak annyit eszem hogy ne legyek éhes. Kolléganőim szoktak nevetni a madáradagjaimon, hogy eleve akkora dobozba viszem az ebédem, mint más a savanyúságot. Viszont a munkahelyen töltött 22-dik órában, hogy kibírjam reggelig bizony sokszor csokizom. A gyors cukorpótlás energiát ad az utolsó órákra viszont úszógumit is a csipőmre. Szerencsére én formában maradtam így is. Továbbra is simán felszaladok a negyedik emeletre lihegés nélkül, de a ruháim valóban szarul állnak már.

Sz@r ügy, de felismertem. És elkezdtem tenni ellene.

Ha a feleségedet valóban nem zavarja és az sem motiválja hogy téged zavar akkor sajnos sok mindent nem tehetsz. Viszont ha ez valóban fennáll, akkor valami nem oké a lelkében. Lehet, hogy a házasságotokkal van baja, vagy munkahelyi gondok gyötrik túlságosan. Esetleg túl kimerült hogy odafigyeljen az étkezésére.

Szerintem a probléma szerteágazó lehet.

2017. dec. 18. 17:45
 26/27 anonim ***** válasza:
80%

Én is 15 kg-ot híztam mióta 6 éve együtt vagyunk a férjemmel, de elképedve olvasom itt a hozzászólásokat.

Hogy már ezért kb nőnek se lehet nevezni?

Én nem a súlyomban mérem magam!!

Karrierem van, diplomám, jól keresek, imádom a munkám, csinosítgatom az otthonunkat, mindig főzök, szervezek a nyaralásokat és imádok a férjemmel szexelni :)

Ja és ápolt vagyok, hajam, arcom, körmöm, bőröm stb.

Sokat mozgunk, kirándulunk, energikus vagyok, mindig pörgök.

Most akarunk babát is :)

Én sose tekintettem tragédiaként erre a +15 kg-ra..és a férjem se

Nálatok se hiszem, hogy ennyi a baj.

2017. dec. 18. 22:00
 27/27 anonim ***** válasza:
65%
és csak ennyit tudsz mondani, h nem vagy alkoholista meg nőcsábász, bammmm eq átlag alatti nálad LOL egy nő lelke bonyolultabb mint egy pasié. én leírtam, lehet depis a feleséged és te még erre basztatod, hát neharagudj nekem ilyen pasi nem kéne, ha meg nem tud megnyílni előtted akkor pszichológus sztem. nekem segített, nem ciki járni, az a gáz, ha nem ismeri fel az ember, h már maga nem elég a megoldáshoz.. és sztem te lelkileg nem tágomatod a feleséged, mert akkor nem a husiját néznéd, hanem a két szép szemét arcát, h úristen de jól választottam, de Te ehelyett azon agyalsz, h úristen van rajta kis felesleg..magadba kéne rendet tenni ember és segíteni annak a nőnek, jóban -rosszban-ismerős? ;-)
2017. dec. 19. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!