Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem zavarja a feleségemet, hogy elhízott?
Erre azt kell felelni, hogy te is ilyen leszel pár hónapon belül, ha ugyanezt az utat folytatod tovább.
Plusz az orvoshoz is hamarosan állandó jelleggel fogtok menni az ő egészségtelen életmódja miatt.
Kérdezd meg tőle, szeretne-e 80 éves koráig élni?
Ha nem, akkor jó úton jár afelé, hogy még az 50-et se érje meg.
Ne magyarázzátok már be, hogy a csaj stresszevő, mert tuti, hogy nem az!!! Válasz erre a 19. válasz, hogy mennyire le..szrja magát.
Ő csak szimplán lusta és zabál össze-vissza minden sz..rt és már lassan úgy néz ki, mint egy zsíros d..sznó.
Nőként soha nem értettem meg, hogy miért kell minden szemetet mértéktelenül összeenni. És az ilyenek hogy merik még nőnek nevezni magukat, mert már csak biológiailag azok, de valójában viselkedésükkel elveszítik minden nőiességüket.
Ez mindig nehéz kérdés. És tálalni is nehéz. Mi a párommal közösen híztunk el. De engem mint nőt rohadtul zavar, a saját és az ő testsúlya is. Közösen térünk át az egészségesebb élet felé. De mi szerencsére erről könnyedén beszélünk és senki nem sértődik meg.
Kérdező, említetted, hogy utaltál neki rá. Szerintem nem utalni kéne rá, hanem egyértelműen beszélni.
Az elhízás oka sok minden lehet a nem törődömségen kívül. Lehet hormonális probléma, lehet rendszertelen életforma. Ezt max a kérdező tudja.
Én például extrém stressznek vagyok kitéve, 24 órákat vagyok a munkahelyemen. Mennyiségben annyit sem eszem mint egy 3 éves, se időm rá, és utálom a teli has érzését. Ha eszem is, csak annyit eszem hogy ne legyek éhes. Kolléganőim szoktak nevetni a madáradagjaimon, hogy eleve akkora dobozba viszem az ebédem, mint más a savanyúságot. Viszont a munkahelyen töltött 22-dik órában, hogy kibírjam reggelig bizony sokszor csokizom. A gyors cukorpótlás energiát ad az utolsó órákra viszont úszógumit is a csipőmre. Szerencsére én formában maradtam így is. Továbbra is simán felszaladok a negyedik emeletre lihegés nélkül, de a ruháim valóban szarul állnak már.
Sz@r ügy, de felismertem. És elkezdtem tenni ellene.
Ha a feleségedet valóban nem zavarja és az sem motiválja hogy téged zavar akkor sajnos sok mindent nem tehetsz. Viszont ha ez valóban fennáll, akkor valami nem oké a lelkében. Lehet, hogy a házasságotokkal van baja, vagy munkahelyi gondok gyötrik túlságosan. Esetleg túl kimerült hogy odafigyeljen az étkezésére.
Szerintem a probléma szerteágazó lehet.
Én is 15 kg-ot híztam mióta 6 éve együtt vagyunk a férjemmel, de elképedve olvasom itt a hozzászólásokat.
Hogy már ezért kb nőnek se lehet nevezni?
Én nem a súlyomban mérem magam!!
Karrierem van, diplomám, jól keresek, imádom a munkám, csinosítgatom az otthonunkat, mindig főzök, szervezek a nyaralásokat és imádok a férjemmel szexelni :)
Ja és ápolt vagyok, hajam, arcom, körmöm, bőröm stb.
Sokat mozgunk, kirándulunk, energikus vagyok, mindig pörgök.
Most akarunk babát is :)
Én sose tekintettem tragédiaként erre a +15 kg-ra..és a férjem se
Nálatok se hiszem, hogy ennyi a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!