Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem zavarja a feleségemet, hogy elhízott?
Nem lehet őt bevonni valami pörgős, lendületes dologba?
Mitttudomén, elcsalnád biciklizni, futni, vagy bármilyen, fizikai aktivitást igénylő tevékenységet végezni.
Ha tapasztalja hogy kétségbeejtően rosszul bírja a megterhelést, lehet önmagától belekezd egy fogyókúrába.
Saját példám által gondolom ezt, volt egy időszak mikor a normál testsúlyomra felkaptam +10 kilót. Ez akkor kezdett csak zavarni mikor pl. hurcolkodni kellett egy emeletről, és a második forduló után csak kapkodtam a levegőt, zihált a tüdőm. Elkezdtem biciklizni, az is borzasztó nehezen ment először.
De ha nagyon optimistán akarod felfogni és elfogadni a helyzetet akkor gondolj arra hogy legalább nem akar melletted bepasizni.
Ne félj, akkor figyelne a külsejére!!!
A nők soha nem a párjuk kedvéért akarnak jól kinézni.
(jajj de sok lepontozást és kioktatást fogok kapni ezért a mondatért jajjjajajj)
Mert igénytelen.
Érdekes, én figyelek rá, hogy + - 4-5-nél több ne legyen sohasem.
Mert megérzem és irtó ciki, hogy fújtatok a lépcsőn, emelkedőn, stb.
Bocsánat eltérek a kérdéstől.
Az olyan kérdésnél, ahol az elhízásról van szó, ott miért van minden egyes válasz lepontozva? Gondolom, ha valaki azt írná, hogy a kérdezőnek örülnie kéne annak a +15 kg-nak akkor nem lenne lepontozás?!
nőként az utolsóval értek egyet, boldogtalan a feleséged, én is stressz evő vagyok sajnos és túlsúlyos.
a másik, hogy igenis éreztetned kéne vele, hogy kívánod, pont ezért hagyja el magát, mert már nem kap megerősítést, persze el is tunyult biztos, de ketten vagytok egy házasságban nem egyedül ő tehet erről sztem. unatkozik, menjetek el vmerre, új hobbit pl. én ha ezt érezném,h ilyen a pasim pár plusz kilótól biztos az ő parancsára nem mozdulnék meg, a fogyásnak belülről kell jönnie, ha erőlteted úgyse fogja csinálni.
A legfontosabb: mit mond ő?
Egyáltalán szeretne sportosabb, vékonyabb lenni, vagy nem is törődik ezzel?
Ha nem is érdekli a súlya, az alakja, akár az egészsége sem, akkor ciki a helyzet. Ilyenkor megpróbálhatsz beszélni vele, finoman, óvatosan sugallni neki az igényeidet. Ha szeretne tetszeni neked és sikerül elkerülni a sértődést, akár változtathat is. Nekem például fontos az, hogy a páromnak (akivel az egész életemet szeretném leélni) tetsszek, tehát akár az ő kérése miatt is fogynék, nem gond.
Ha szeretne vékonyabb lenni, csak nem tesz érte (vagy azt hiszi, hogy tesz, de rosszul csinálja), akkor könnyebb motiválni. Ilyenkor eggy csomót tudsz neki segíteni: konkrét tervet kidolgozni, együtt sportolni, átalakítani a kajálást, megerősíteni az apró és jelentps sikereket, és átsegíteni a nehézségeken, holtpontokon.
Sőt, az is lehet, hogy nincs is tisztában a helyzettel. Sok embernek eléggé torz az önképe, nem feltétlenül "érzi" elhízottnak magát. Ő tisztában van ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!