Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem zavarja a feleségemet, hogy elhízott?
Gondolom, mikor összejöttetek, akkor is össze-vissza zabált mindent. Ha összejöttél egy ilyen nővel, akiről nagyon jól tudtad, hogy milyen táplálkozást folytat, akkor most már ne rinyálj kérlek azon, hogy elhízott.
Gondolom nagyon jól tudtad, hogy lusta is mozogni.
Ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.
Az ilyen nő nem fog változni, csak akkor mikor már egészségkárosodása lesz belőle.
,,Azert. +15 kg es maris nem tetszik neked...kemeny."
Igen gusztustalan,ne viccelj már.
Persze tudom mindent tűrni kell öregasszonyfrizura,elhízás,slamposodás,hiszen ha szeretjük a másikat türünk minden sz_rt.
Miért nem engedjük,hogy akár az asszony mindennap szét üsse a férjét,hiszen most ilyene van és el kell fogadni,nem? :)))))
Ez menthetetlen kérdező innen egy lépés az öregasszony frizura amit első is írt,zsíros haj,a póló és tunika ami lehet lyukas is,a nagyanyám bugyi, és az évi egy kettő szex az is csak azért,hogy fogd be a szád.
Én megmondom neked azonnal elvállnék vagy megbeszélném a nyitott házasság kérdését,hogy azzal lehet akivel akar és te is.
Igénytelen nő a feleséged sajnálom.
Nem szégyelli magát,nem tudsz mit tenni,keres másik nőt lehet észhez tér ha meglátja van más neked.
9 évvel ezelőtt egészségesen táplálkozott és sportolt?
Gondolom nem, csak jó volt a genetikája. Akkor viszont gondolhattad volna, hogy ha már nem a húszas éveiben jár, akkor őt is eléri az elhízás.
22/N
Igy összolvasatban valóban nem hangzik valami jól. De nézzétek már meg: szépen lassan szedte fel azokat a +kg-at. Ilyen azért bárkivel előfordulhat.
Én nem vagyok hízékony alkat,de ha nem figyelek oda ripsz-ropsz felszalad rám 2-3-kg. Persze, oda kell rá figyelni, de nem biztos,hogy mindenkinek sikerül a lánykori alakját megőrizni.
Az viszont baj ha nem foglalkozik ezzel a kérdéssel, a túlsúly nemcsak látványra nem vonzó, az egészségre sincs jó hatással.
Ülj le Vele, beszéljétek ezt át,de azért a válásig ne jussatok el emiatt.
" De nézzétek már meg: szépen lassan szedte fel azokat a +kg-at. Ilyen azért bárkivel előfordulhat. "
És az a nő, aki odafigyel magára, néhány plusz kiló után észbe kap és tesz azért, hogy visszafogyjon a kiindulási alakjára.
Plusz, az a nő, aki odafigyel a testére, az nem zabál össze mindent, de ha egyszer-kétszer mégis, attól úgyse lesz baja, de itt az állandóságon van a hangsúly, plusz az, hogy lusta mozogni.
Ahogy utolsó írja.
Amúgy utolsó előttinek is csillagos 6-os.
Teljesen igazatok van.
Soha nem értem miért jó szemetet zabálni,amikor egészséges ételekből is finomakat lehet enni.
Édesburgonya,marhahús,csirkemell,édesburgonya chips(nasinak),protein szelet(MArs,Bounty is van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!