Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha a barátom mindig kiakad, amikor nem vele szervezek programot?
Abban igaza van a barátodnak, hogy változtatnod kell. Mégpedig nagyon gyorsan ki kell vágnod őt az életedből!
Nem vicc, az ilyen viselkedést egy percig sem szabad eltűrni, ahogy ilyen beteges féltékenységet tapasztalsz a kapcsolatodban, egyből menekülni kell, nem várni a változásra, meg majd jobb lesz. Nem, nem lesz jobb, még ha ígéri sem, csak egyre rosszabb.
Az ilyen viselkedésű emberek pszichésen betegek, gond van az önértékelésükkel, gyakran ők a leghűtlenebbek, pont azért is ilyen féltékenyek, mert magukból indulnak ki. Ezt ugye az egyik válaszoló is írta most, hogy még pont, hogy ő csalta meg.
Szóval nagy levegő, és vágd ki, mint ahogy a macskát szokás. s készülj fel arra, hogy nem lesz könnyű menet, egy ideig még zaklatni fog. De meg kell tenned, ha jót akarsz magadnak.
Jaj, istenem :( néhány válaszból úgy látom, hogy barátom viselkedése egyáltalán nem egyedi dolog. Azt meg, hogy a barátaimmal és a családommal időt töltök néha, szerintem nem bűn!
Főleg a családommal kapcsolatos dolog zavar. Ők a családom, szeretem őket és egyelőre függök is tőle, és barátom is, mert ők tartanak kb el minket. Emellett ő rohan haza az anyukájához, ha fütyül neki! Ha én megértem ezt, ő is megértheti, ha néha a családommal szeretnék lenni...
*az
*tőlúk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!