Szerintetek normális az, hogy szinte mindig én szervezek programokat, a haverom csak megkérdezi, hogy mit csinálok a héten?
Mivel használna ki?
Nekem is vannak hasonló tulajdonságaim, mint a haverodnak. Én is inkább rábízom magam a haveromra, ha kirándulni akar valamerre, azt mondom neki, hogy mindegy, hogy hova akar menni, csak menjünk.
Vagy lehet azért nincs saját ötlete a haverodnak, mert gondolja, hogy az neked nem felelne meg.
Ha amúgy ezen kívül van saját véleménye mindenben és nem egy bólogató kiskutya, akkor mi a baj? Miért használna ki azzal, hogy te döntheted el, mit csináltok közösen? Annyira megterhelő ezeket leszervezni? Nem élvezed?
Szerintem csak az a helyzet, hogy ő szimplán nem olyan tájékozott a szórakozási lehetőségek terén mint te. Nem tudja milyen koncert meg buli lesz, nem tudja milyen filmek mennek a mozikban, stb. és mivel tudja, hogy te jobban képben vagy, inkább rád hagyja. Sőt, szerintem kicsit büszke is lehetnél erre, mert ez azt jelenti, hogy élvezi a programokat, amiket te kitalálsz. Nekem azért ettől hízna a májam rendesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!