Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha a barátom mindig kiakad, amikor nem vele szervezek programot?
De ismerős sztori... Az én exem is ilyen volt. Betegesen féltékeny mindenre is mindenkire. Tudod mi lett a vége? Túl sokáig tűrtem.
10 hónap kapcsolat után ő megcsalt engem,(ő engem, kész vicc, amikor ő volt paranoiás, hogy én szerinte pasizni járok el a barátnőimmel) én szakítottam, erre ő felpofozott, hogy hogy merészelem ezt, és akkor van vége amikor ő akarja. Miután visszaütöttem még balhézott egy sort, lenyomta a szokásos hisztit, érzelmi zsarolást, majd könyörgést a bocsánatomért, aztán otthagytam.
Fél éven keresztül zaklatott telefonon, smsben, mire végleg meguntam és számot cseréltem. Évekkel később, mikor már rég férjnél voltam, megtalált a facebookon, és ott is írogatott, így kénytelen voltam letiltani. Azóta nyugi van szerencsére.
Jobban jársz, ha megszabadulsz tőle.
"ha nem tetszik valami, változtassak"
Teljesen igaza van, változtatnod kell. Minimum pszichiátriára kéne küldened a srácot, ugyanis amit csinál, az nem normális, beteges dolog. Megértetni egy ilyennel nem fogod tudni azt, hogy rosszul csinálja a dolgokat.
8-as! Lehet nekünk ugyanaz volt az expasink? Mondjuk engem nem megpofozott, hanem "csak" falhoz vágott, de a többi mind stimmel.
Kérdező! Nálam is ugyanez volt az elején. Aztán eldurvult a helyzet, én is a 8.hónap után vettem csak észre és kemény hónapokba telt, mire nagynehezen meg tudtam szabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!