Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől sírjátok el magatokat viták, veszekedések közben?
Én alapvetően érzékenyebb vagyok. Ha úgy érzem, hogy olyan ember, aki elvileg szeret, nagyon megsért, nagyon megaláz vagy nagyon bunkó velem, automatikusan sírok... mert fáj lelkileg.
(nyilván nem abban az esetben, hogy azon vitázunk, fehér vagy bézs legyen-e a nappali fala, ennél komolyabb dolgoknál)
Én már nem szoktam sírni, mert korábban, amikor nagyobb veszekedéseknél elsírtam magam, akkor mindig megkaptam, hogy csak megjátszom magam és manipulálni akarok. Azóta inkább egy érzelemmentes bábnak érzem magam, soha nem emelem meg a hangom és ha fáj is amit mond/mondanak akkor se reagálok különösképpen semmit.
Tehát szerintem mindenki addig örüljön míg a párja elsírja magát néha, mert addig legalább még van benne érzelem. Nincs semmi baj a sírással! Amúgy én pasit is láttam már sírni és nagyon erősnek gondoltam miatta, nem gyengének.
Semmin. Nincs okom rá, mert még csak fel sem emeli a hagját, én sem.
Egyszerűen nem értünk egyet valamiben, vitatkozunk, ő leül játszani, én olvasok, ha már nagyon feszült a helyzet, s félóra múlva higgadtan megbeszélünk mindent. :)
28n 34ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!