Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől sírjátok el magatokat viták, veszekedések közben?
Akkor, ha egy tapintatlan bunkó a másik, aki akkor is folytatja a lelki bántásomat, mikor egy nagyon érzékeny pontomat rugdossa. Én azért szoktam, hogy vegye már észre, hogy abba kellene hagynia, vagy hogy odafigyeljen rám és arra amit mondok(mert felidegesít, hogy nem hall meg csak azt, amit ő beszél). Habár legtöbbször ez sem segít.
Sírással általában azt mutatjuk - gondolom én - hogy megbántott az illető és fogja vissza magát, ne bántson. Vagy pedig kiszűrünk valamit a mondandójából, amit lehet, hogy nem mond ki, csak odaképzeljük, és az nagyon megbánt. Egy másik esetben pedig pl. arra gondolunk, hogy miért veszekszünk, mikor nincs semmi értelme. A veszekedés maga egy lelki flusztráció, amit sokan nem bírnak és nagyon fel tudják idegesíteni magukat. Egyébként pedig csak óvatosan ezekkel a nagy "vitázásokkal", mert engem a múltkor kis híján kórházba kellett vinni emiatt. Szerencse, hogy édesanyám a közelben volt.(és szavakkal bántott, pedig egyetlen egy trágár szó nem hagyta el a száját). És vedd figyelembe azt is, hogy a nők nem csak hisztiznek, hanem mélyen érinti minden egyes szó, amit kimondasz. Nem lehet mindig rossz napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!