Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek aggódni, ha a pasim megkérdezte: elhagynám-e, ha megcsalna?
Más aggasztó dolog? Titkok. Hazugságok. Aprók. De akadnak. Igen. Ugyanakkor olyan banális dolgokban hazudik, amikkel kapcsolatban nem is értem, mi szükség hazugságra.
ezek miatt a bizalmam...nincs az egekben..
"elhagynám-e, ha megcsalna?"
Amúgy válaszolva is, miért nem kérdezted meg tőle, hogy miért kérdezi ezt?
"gyanakkor olyan banális dolgokban hazudik, amikkel kapcsolatban nem is értem, mi szükség hazugságra. "
Nekünk is volt ilyen az elején, vitaforrás volt.
Aztán leszokott róla. Kiderült, hogy egy hülye féltékenykedő exe "nevelte belé", hogy mindenről "hazudnia kell".. Mellettem sokat kupálódott, de nem volt egyszerű menet.
Hülyeség. Múltkor beszélgettünk a párommal ilyen-olyan dolgokról és megkérdeztem tőle, hogy mi lenne az az ok, ami miatt elhagyna. És rákérdeztem, hogy mi a helyzet a megcsalással. SOHA nem csaltam meg a 15 év alatt, meg sem fordult a fejemben. Csak egy egyszerű kérdés volt.
Ettől még lehet nálatok más a helyzet, de nem kell egyből kombinálni. :)
"Tuti, hogy megszeretgetett valami csajszit. Minden normális férfi ezt teszi, mert Isten belénk programozta, hogy ezt tegyük"
Csak az ilyen degenerált bharmoktól mentsen meg a jó isten!
Eleve buta a szememben az az ember( szándékosan nem férfit írok), aki szerint bármi is belé van kódolva, hogy megcsaljon. Az ilyen hitványak még mindig nem fejlődtek tovább az evolúcióval, és sajnos ők tartanak még mindig ugyanott, mint a barlanglakó, primitív ősember, már csak a bunkó hiányzik az ilyennek a kezéből.
Egy szóval el tudom írni a válaszadót, anélkül, hogy ismerném: primitív.
Nem rég beszélgettem hasonló, magát okosnak hitt "férfivel", elég szánalmas beszélgetés volt.
Jött az is az okoskodásával a "belénk van kódolva azt tudtad-e" meg hasonlókkal. Majd nagy nyájasan hozzátette, mikor inkább hallgattam és nem mondtam semmit az intelligens eszmefutattására, hogy "értem-e"?
NA itt durrant el az agyam, amikor a hülye nem elég, hogy okoskodik, de amikor nem szeretnék belemenni mélyebb beszélgetésbe, mert nyilván nem vagyunk egy szinten, de ő próbálja magát értelmesnek beállítani, hát mégis belementem.
2 mondatom után már nyitva maradt a szeme, hogy hoppá, ez értelmes, és nem is tudott semmit mondani az érvekre.
Ez egy nettó baromság. Én is tudok bármi mögé üres ideológiákat, elméleteket gyártani, majd azokat nyomatni.
A normális férfiakra nézve meg sértő az állítás, szerencsére nem mindenki ragadt el az őskorban, kedves barátom, még ha te és néhány társad igen, akkor is van, aki ennél már továbbfejlődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!