Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Veletek már fordult elő, mikor sokkal érzékenyebbek voltatok, hogy megkérdezte a párotok/ fiú ismerősötök, megvan-e nektek?
Magam is lány vagyok, az egyik volt barátom ezt megkérdezte tőlem, mikor nem is volt meg.
Ti felhúznátok magatokat, vagy azt gondolnátok, fontos erről tudnia, hogy ennek függvényében viselkedjen veled?
Mit szóltok ahhoz, mikor nem a párotok, hanem egy másik ismerősötök kérdezi ezt meg tőletek?
Alapból primitív embernek tartom azt, aki azt gondolja, hogy a nő csak akkor lehet ideges, ha megvan neki. Mert szerintük a tudatalattiukban egy nőnek persze nem lehetnek munkahelyi, családi, egyészségügyi stb. problémái, amik felzaklatják és meg kell oldania, sokszor segítség nélkül.
Én alapból össze se jöttem volna egy olyan emberrel, akinek ez az első gondolata, ha mérgesnek lát.
Mekkora paréjság lenne már ez, bár hallottam már ilyet, igaz nem pont így, de jött Prolipapa és Prolimama, Prolimama osztja Prolipapát a semmiért, az meg így "mindig ilyen sárkány vagy, mikor menstruálsz"
Amúgy sajnos a többségen érezni, sajnos. Nem a viseledésé, hanem a szagukon. Semmivel nem összekeverhető az állott vér szaga.
Persze, nálunk középsuliban ha bármelyik lány akár csak egy icipicit is mérges/szomorú volt, a fiúk kórusban röhögve kérdezgették, hogy "mi van, megjött?"......
A párom jobban számon tartja, hogy mikor jön meg nekem, mint én, szóval neki nem kell kérdeznie, ő tudja :D Meg amúgy se vágná hozzám ilyen kontextusban, nem tajparaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!