Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek aggódni, ha a pasim megkérdezte: elhagynám-e, ha megcsalna?
Nem vannak igen is szerető hűséges párok akik nem csalják meg egymást. Unalmas már ez a sok kárörvendő kárógó.
f
Erre azért nem vennék mégget.
A kapcsolatok nagyobb százalékában történik megcsalás mint amennyiben nem, nemtől függetlenül. Ha beleszámoljuk az átfedést, akkor is a kapcsolatok legfeljebb 20%-ában nem történik megcsalás az első 2-3 évben. Utána ez a szám még kisebb gondolom.
Tehát nem nagyon lehet kimondani, hogy egy kapcsolatban nincs megcsalás mert az emberek tapasztalatai nem ezt tükrözik, másrészt pedig nem láthatsz bele a kapcsolatokba.
A tények viszont azok, hogy kb. egyszerűbb egyéjszakás kalandot összehozni párkapcsolatban élő emberrel mert akiknek nincs azok többnyire mind komoly kapcsolatot akarnak.
Biztosan én élek csillámpónik között, de én is hiszek a hűséges párkapcsolatban.
De a pasim most megzavart ezzel a kérdéssel teljesen. Azt gondolom, ok nélkül nem kérdez ilyet az ember.
Hinni a mikulásban meg a húsvéti nyusziban is lehet.
Egy dolog az amiben hiszel és még egy dolog az ahogy az életben működnek a dolgok. Az emberek hűséges párkapcsolatokban való hite pedig általában a második pohár alkoholig vagy a külsőre tökéletes ember kezdeményezéséig szokott tartani.
Nem feltétlen kell aggódnod. Aki meg akarja tenni az nem kérdezget ilyet, inkább kussol, kerüli a témát.
Engem is szokott érdekelni, hogy a másik félnek mi az elképzelése egy kapcsolatról, mennyire határozott.
értjük, hogy neked rossz tapasztalataid vannak.
engem is csaltak meg, de ettől még nem vagyok ilyen megkereseredett.
bízok magamban és bízok a páromban is. és nem az első 2-3 évünket tapossuk, régebb óta együtt vagyunk.
nem mindenki csalja meg a másikat.
hogy a pasid miért kérdezte, azt nem lehet tudni. akár szimpla kíváncsiság is lehetett.
én is sokszor kikérem a párom véleményét olyan témákban, ami teljesen elméleti.
de az is lehet persze, hogy megakar csalni vagy már megtette.
ennyiből nem derül ki semmi.
"pedig nem láthatsz bele a kapcsolatokba. "
Itt van a kutya elásva.. Te sem látsz bele mások kapcsolatába, teljesen felesleges kamu statisztikákat gyártani és általánosítani.
Jaguar, amikor olvaslak, mindig rájövök, hogy te nagyon megkeseredett ember vagy.
Nálam pl sokszor próbálkoznak be pasik, ha iszom is, 6 év alatt soha nem csaltam meg a párom.
De tudod az régen rossz, ha a hűség egyeseknél addig tart, amíg nincs kísértés.;)
Ja és a párom sem csalt meg. Ilyenekben sosem tudott nekem hazudni, és jó emberismerő lévén úgyis rögtön tudnám, ha hazudik ilyenben. - Még mielőtt rákérdeznél.
Sajnálom, ha rossz tapasztalatod volt, de amit te csinálsz az önbeteljesítő jóslat. Van ilyen nőben is, aki így gondolkodik. Egyedül fog meghalni és a macskái fogják felzabálni őt is. Mert nem bír bízni a másikban, helyette beéri primitív barom kanjával, akivel összejár. "Hisz úgy is csak addig hűségesek a férfiak, míg nem kínálkozik alkalom" alapon.
Hát részemről meg inkább csalódjak akkor egyszer, túlélem. ;) De így nem lehet leélni egy életet, hogy tudatosan cseszed tönkre, ráadásul direkt dolgozol is rajta. well done.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!