Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkerdezte hogy leszek-e a barátnője, mire én zavarba jöttem és azt válaszoltam, hogy bízzuk az időre. Mit tehetek, ha én is akarom igazábol?
Mond meg neki hogy látni akarod,talalkoztok és megmondod neki hogy vele akasz lenni.
Ennyi,nem egy bonyolult dolog.
n25
Akkor írd meg neki hogy nagyon kedveled és lennel a barátnője :)
2es voltam.
Sok boldogságot.
Ne érezz már lelkiismeretfurdalást amiatt, hogy ezt válaszoltad!?
Nem kell itt semmit jóvá tenni.
Egyszerűen éretlen a srác és kész. Egyébként tényleg az idő és a ti érdeklődésetek határozza azt meg, hogy ti egy pár lesztek-e a jövőben vagy sem.
Most te hiába jelented ki azt, hogy leszel a barátnője, ha kb fél év után szétmentek.
Gondolom te ilyen lassú víz partot mos ember vagy, aki szereti fokozatosan véghez vinni türelmesen a dolgokat.
Én is ilyen vagyok.
A srác kérdését se értem, hogy minek megkérdezni, hogy most leszel-e a barátnője. Miért, eddig milyen szándékkal randiztatok? Hogy majd puszipajtások lesztek és nem egy pár?
Figyelj, szerintem mostanság ne kezdeményezd az írást, erőltesse meg most ő magát, legyen tartásod és ne kínáld fel azonnal magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!