Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkerdezte hogy leszek-e a barátnője, mire én zavarba jöttem és azt válaszoltam, hogy bízzuk az időre. Mit tehetek, ha én is akarom igazábol?
Nincs értelme.
A srác kapcsolatot akart, az nem jött létre, tehát tovább lép. A kurta válaszok egy finom lekoptató stratégia.
Szóval én azt mondom, hogy lehet, hogy kihagytál valami komolyabbat, de amit a srác eddig nyújtott, azt bármelyik csajozógéptől megkaphatod.
Ja, és még valami: a leszel a barátnőm c. kérdésre a "ha leszel a barátom" a jó igen-válasz. :)
#14 Még jó, nem akar magából totál hülyét csinálni, miután burkoltan kikosaraztad. Ezt ugyanis elutasításnak élte meg, joggal. Én sem kerestelek volna utána. Ha nem tudod megmondani pár randi után, tök fölösleges a döglött lovat ütni. Mi a párommal az első randin kimondtuk: egy pár leszünk. Egy éve vagyunk együtt. Ha egy nő határozatlan velem kapcsolatban és nem tudja akar-e, úgy veszem, hogy nem... és többnyire mindig így is volt, ezért tapasztalatból tudom. Nem a srácot kell hibáztatni, amiért Te voltál döntésképtelen. Bármelyik nem nyomulós, normális srác visszalépett volna. Mit kéne tennie? Lovagként küzdeni a kegyeidért? Na neeee...
26/F
Rohadt gyerekes az ilyen kérdés. Kb. óvodában szokta ilyent.
Sietettni akar és azonnal megdugni.
Ilyent kérdést 4 találkozás után? Hát nem egy eszleny a hapek. Tuti dobnam. Ismerkedési fázisban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!