Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megkerdezte hogy leszek-e a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkerdezte hogy leszek-e a barátnője, mire én zavarba jöttem és azt válaszoltam, hogy bízzuk az időre. Mit tehetek, ha én is akarom igazábol?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel masfel honapja randizunk de eddig csak 4szer taliztunk. par napja megkerdezte tolem irasban hogy szeretnek-e a baratnoje lenni... mire en a fenti valaszt adtam. azota nagyon keveset ir, altalaban en irok elore, akkor roviden valaszol, nem bunko , de nem is erdeklodo. hogy tudnam jova tenni
2017. jún. 2. 13:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha komolyan gondolja, akkor látja majd a jeleidből, hogy érdeklődsz és meg fog érted küzdeni. De azt én se gondolom h neked kéne mindig keresned, mert az nagyon kibillenti a mérleget. És minél inkább akarod, annál inkább megfojtod. Hidd el, hogy az érdeklődés nem emiatt csökkent, ha valóban csökkent. Ez elég kevés lenne ehhez...
2017. jún. 2. 14:29
 12/18 A kérdező kommentje:
De az a baj, hogy mas ok nem lehet, mert kozvetlenul ez utan kezdett el igy viselkedni. Ejjel nappal beszelgettunk
2017. jún. 2. 14:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Nincs értelme.

A srác kapcsolatot akart, az nem jött létre, tehát tovább lép. A kurta válaszok egy finom lekoptató stratégia.

Szóval én azt mondom, hogy lehet, hogy kihagytál valami komolyabbat, de amit a srác eddig nyújtott, azt bármelyik csajozógéptől megkaphatod.

Ja, és még valami: a leszel a barátnőm c. kérdésre a "ha leszel a barátom" a jó igen-válasz. :)

2017. jún. 2. 14:34
 14/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló, minek nincs értelme, annak hogy kijavítsam a hibámat? eléggé megszoktuk egymást, úgyhogy nem is tudom megerteni, hogy most mi ez a viselkedése...egyből föladta
2017. jún. 2. 14:38
 15/18 anonim ***** válasza:
91%

#14 Még jó, nem akar magából totál hülyét csinálni, miután burkoltan kikosaraztad. Ezt ugyanis elutasításnak élte meg, joggal. Én sem kerestelek volna utána. Ha nem tudod megmondani pár randi után, tök fölösleges a döglött lovat ütni. Mi a párommal az első randin kimondtuk: egy pár leszünk. Egy éve vagyunk együtt. Ha egy nő határozatlan velem kapcsolatban és nem tudja akar-e, úgy veszem, hogy nem... és többnyire mindig így is volt, ezért tapasztalatból tudom. Nem a srácot kell hibáztatni, amiért Te voltál döntésképtelen. Bármelyik nem nyomulós, normális srác visszalépett volna. Mit kéne tennie? Lovagként küzdeni a kegyeidért? Na neeee...

26/F

2017. jún. 2. 15:33
 16/18 anonim ***** válasza:
36%

Rohadt gyerekes az ilyen kérdés. Kb. óvodában szokta ilyent.

Sietettni akar és azonnal megdugni.

Ilyent kérdést 4 találkozás után? Hát nem egy eszleny a hapek. Tuti dobnam. Ismerkedési fázisban vagytok.

2017. jún. 2. 15:48
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, szóval nincs pasi agyam úgy gondolom 😄 de a csávó megkérdezte, hogy leszel e a barátnője. Gondolom kíváncsi volt, hogy van e egyáltalán esélye vagy valami. A reakciód alapján én is visszavennék mert úgy értelmezném, hogy nem akarsz semmit (most még) tőle.
2017. jún. 2. 23:04
 18/18 anonim válasza:
50%
15 eves sracok szoktak ilyet kerdezni, hogy leszel-e a baratnoje. O sem biztos magaban vagy te nem kuldesz fele eleg jelet. Nem tudom. Mindenesetre furcsa, hogy ezt igy megkerdezi valaki
2017. jún. 4. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!