Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a barátom nem akar mellém beülni a kocsiba?
Friss jogosítványom lesz, teljesen jól vezetek, a tanulás és a vizsga alatt sem volt problémám, az oktató szerint is jól vezetek, nem én találtam ki.
Viszont a párom azt mondta nincs tapasztalatom és addig ő nem ül be mellém.
Ez normális hozzáállás? Körültekintő ember vagyok, nem vakmerő, de nem is csiga, elég rosszul esik, hogy ennyire nem tart semmire.
Senki sem tapasztalattal született, de úgy lehet rutint szerezni, ha használom a jogsim...
Mi köze ennek a vezetéstechnikának, jogsihoz? Az első kritikus helyzetben - sőt az előtt lelép mellőled.
Nem tudom, milyen komoly ez a kapcsolat, de szerinted, ha volna gyerek, egyszer is bepelenkázná?
Vagy, ha beteg lennél, hozna gyógyszert?
persze, hogy nem.
Akkor nem ül be melléd. Ha valahova mentek, te mész kocsival ő meg megy busszal vagy ahogy tanulta.
Ne idegesítsd magad ezen szerintem, majd rájön, hogy hülyeségeket mondott és bocsánatot kér.
Btw nekem van olyan személy, aki mellé nem ülnék be. De ő száguldozik és veszélyesen vezet.
Most egy friss jogsisnál megszavaznám a bizalmat, ha nem tetszik ahogy vezet, akkor nem ülnék be többet.
De hogy esélyt sem ad az elég gáz amúgy a részéről.
Én ahogy megkaptam a jogsit másfél évet kihagytam, utána vezettem csak mert akkor volt esedékes az autóvásárlás. A barátomnak nincs jogsija érdekes módon a 2.utamon lazán beült mellém és örült hogy elviszem valahová meg nem kell gyalogolnia. Plusz meg is dicsért hogy a kimaradt idő ellenére elég jól vezetek. Szóval én tuti megsértődtem volna ha ilyet vág a fejemhez hogy nem ül be mellém mert nincs tapasztalatom.. azért nem közveszélyes vagyok..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!