Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy a barátom nem akar mellém beülni a kocsiba?
Friss jogosítványom lesz, teljesen jól vezetek, a tanulás és a vizsga alatt sem volt problémám, az oktató szerint is jól vezetek, nem én találtam ki.
Viszont a párom azt mondta nincs tapasztalatom és addig ő nem ül be mellém.
Ez normális hozzáállás? Körültekintő ember vagyok, nem vakmerő, de nem is csiga, elég rosszul esik, hogy ennyire nem tart semmire.
Senki sem tapasztalattal született, de úgy lehet rutint szerezni, ha használom a jogsim...
Akkor használd, max utasok nem lesz. Mondjuk nem ez a legjobb időszak rutint szerezne egyedül. Óvatosan vezess, különösen így télen.
31/f
6.: és szerinted gyakorlatszerzésre az a jó megoldás, hogy akkor nem vezetek? Természetesen friss jogsisként nincs gyakorlatom rengeteg szituációban, de körültekintő ember vagyok. Gyakorlatom meg csak akkor lesz, ha nem félek vezetni.
Én nagyon nem esik jól, hogy a barátom így kezel kapásból, mintha valami idióta lennék
A barátod idióta.
A kijelentésed, miszerint "Friss jogosítványom lesz, teljesen jól vezetek" pedig hülyeség. Egy friss jogsis se vezet jól. Majd 50-100 ezer km után talán kijelentheted, hogy elfogadhatóan vezetsz, de rengeteg az idióta, akit nem ért senki, hogy miként kapott jogsit.
Az oktatód pedig csak bátorít. Nem mondhatja, hogy szar vagy.
Vezess és szard le, hogy a barátod mit mond. Majd ha nem haltál meg az első 1000 km után, akkor beül melléd és gond letudva. Ambátor csak ennyi alapján ez is egy újabb ratyi kapcsolat, ami nem éri meg, hogy akár 1 napot is együtt legyetek még, de nem ez volt a kérdés.
Nézd... ő látott téged vezetni. Mi nem.
Szóval ha ő úgy ítélte meg, hogy nem veszélyezteti az épségét, vagy csak egyszerűen nem stresszeli szét magát melletted, akkor az az ő döntése.
Ehhez minden joga megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!