Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom meg akar osztani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meg akar osztani a haverjaival. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég állt elő azzal, hogy ő szeretné színesíteni a kapcsolatunkat és kipróbálni 3-asban és éppen van is erre delikvens, az egyik haverja. Én határozottan ellene voltam a dolognak, amikor kiderült számomra más forrásból, hogy állítólag már intim képeket is küldött neki rólam, sőt nem csak egy embernek. Ezt én nagyon nyomorék dolognak tartom, nem tudom, hogy mennyire normális. Ki mit gondol erről? Nem akarok azzal a tudattal társaságba menni, hogy mindenki látott ruha nélkül és egy oltári r_bancnak gondol, holott nem követtem el semmit. Hogy bízzak meg ezek után a barátomban? Ő is csak egy r_bancnak tart? 23/L
2017. jún. 15. 09:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
Annak,jól látod.
2017. jún. 15. 09:26
 2/22 anonim ***** válasza:
50%
Ezt választottad. A rosszfiúk izgalmasabbak, mi?
2017. jún. 15. 09:27
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Ja, hogy te ezek utan meg egyaltalan szobaalltal vele?
2017. jún. 15. 09:28
 4/22 anonim ***** válasza:
96%

Te meg küldözgesd az ő meztelen képeit a haveroknak.

Aztan hagyd ott a picsba.

n25

2017. jún. 15. 09:29
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Na ha még esetleg eddig nem lett volna világos, EZÉRT nem szabad hagyni, hogy intim fotó készüljön rólad. Az onnantól kezdve nem lesz biztonságban.
2017. jún. 15. 09:30
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom milyen lehetett a beszélgetés:

-Megdugnám a csajodat!

-Ok.De csak ha én is ott vagyok.

Komolyan ez milyen már? Akkor már kettőnek leszel meg a brancsból, utána jön a többi haver, te leszel mindenki qvája...

2017. jún. 15. 09:30
 7/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem, hanem teljesen más az értékrendje (nincs).

Ha annyiba nézed magad akkor nyugodtan menj bele de te ehhez értelmesnek tűnsz. Ne csinálj hülyeséget.

2017. jún. 15. 09:36
 8/22 anonim ***** válasza:
89%

Az ilyen simán üzletet'csinál belőled.

Ugye nincs több kérdés?

2017. jún. 15. 09:37
 9/22 A legrosszabb ***** válasza:
65%
Újabb trágya alak, akinek nője van. Miért is nem lepődök meg ezen...
2017. jún. 15. 09:49
 10/22 anonim ***** válasza:
73%

Hát az hogy ilyen ötlete van, az még oké. Megosztja veled, de ha neked ez sok, akkor nem piszkál, csak egy ötlet volt.

De ez, hogy képet küldött rólad, ez nagyon kegyetlen húzás volt. Ilyet egy értelmes férfi aki szereti a barátnőjét nem csinál. Nálam itt megcsappanna valami.

Nem mondom, hogy egyből szakíts, de jól gondold meg, hogy ér-e ő annyit, hogy vele maradj.

2017. jún. 15. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!