Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom meg akar osztani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meg akar osztani a haverjaival. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég állt elő azzal, hogy ő szeretné színesíteni a kapcsolatunkat és kipróbálni 3-asban és éppen van is erre delikvens, az egyik haverja. Én határozottan ellene voltam a dolognak, amikor kiderült számomra más forrásból, hogy állítólag már intim képeket is küldött neki rólam, sőt nem csak egy embernek. Ezt én nagyon nyomorék dolognak tartom, nem tudom, hogy mennyire normális. Ki mit gondol erről? Nem akarok azzal a tudattal társaságba menni, hogy mindenki látott ruha nélkül és egy oltári r_bancnak gondol, holott nem követtem el semmit. Hogy bízzak meg ezek után a barátomban? Ő is csak egy r_bancnak tart? 23/L
2017. jún. 15. 09:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez amúgy nem becsületsértés ?

30/f

2017. jún. 15. 09:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy rib.nc akkor mi a kérdés?
2017. jún. 15. 10:00
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Egy ilyen alak, ha kidobod, 100% hogy felteszi az olyan képeidet valami myexgf honlapra. Le tudod törölni őket a gépéről esetleg? Hol küldte őket át a barátainak? Ha messengeren, akkor sajnos nem törölheted, viszont feljelentheted érte.

Persze miután ezeket megtetted, dobd ki, mert ez egy szär ember.

Legközelebb senkinek ne küldj ilyen képet!

És ne járj olyan fiúkkal, akik semmibe veszik a testedet és megosztanák bárkivel poénból, ha te nem ezt szeretnéd.

2017. jún. 15. 10:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott a picsbe és jelentsd fel személyiségi jogok megsértéséért.

[link]

2017. jún. 15. 10:38
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Ne bántsátok! Pincurka baltát a homloka közepibe a hülye pasidnak!
2017. jún. 15. 10:47
 16/22 anonim ***** válasza:
44%

A legrosszabb nevű !

A számból vetted ki a szót:

"Újabb trágya alak, akinek nője van. Miért is nem lepődök meg ezen..." Persze előadják magukat,hogy nekik ilyen meg olyan férfi kell, mennyire3 fontos nekik a belső, milyen frankón tudnak párt választani, ők nem állnak össze akárkivel, aztán 10-ből 7 nőnek ilyen semmi trágya alak a barátja.

2017. jún. 15. 10:52
 17/22 anonim ***** válasza:
95%

Miért picsogsz, ha még vele vagy?

Én az ilyen ötletére úgy kidobnám, mint macskát szarni.

2017. jún. 15. 11:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

# 16

Ha belepusztulsz is én ezek után is "előadom", mert nem én jöttem össze ilyen alakkal, hanem a kérdező.

4 éve élek kapcsolatban egy teljesen normális értékrendű sráccal, aki soha nem csinálna hasonlót. És ezt akkor írom le, amikor akarom, és akárhány liba jön össze trágya hulladékokkal, rám akkor is ez marad az igazság, és sok másik nőre is. Legalább voltál annyira korrekt, hogy azt írtad, hogy 10-ből csak 7-nek van ilyen barátja, de én még ezt is sokallom. Megfigyeltem, hogy ha visszautasítok néhány srácot, akkor volt, aki olyanokat mondott, hogy biztos emberi hulladék a barátom, és én is, ha inkább ilyeneknek teszem szét, mintsem neki, pedig nem is ismerte a barátomat. Szóval kinézem az ilyenekből is, hogy engem is beleszámol a 10-ből 7-be felszínes indokokkal.

2017. jún. 15. 11:57
 19/22 acelsziv ***** válasza:
Fincsi. Legalább nem kell a strandon bikinivel vacakolni. Úgyis ismeri a város a testedet. Mert ugye nem gondoltad, hogy a haverjai nem küldték tovább a képeket?
2017. jún. 15. 11:58
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

Engem ilyenkor az lep meg, hogy te még azért egy kérdést kiirtál a biztonság kedvéért, hogy tényleg gáz e amit a hapsid művelt.

És ha itt mindenki azt írja, hogy nem nem gáz, akkor mit teszel? Lesz*psz még 4 haverját, vagy mi?

Ennyire csak nem lehetsz buta és tartás nélküli...

Fuh, kegyetlen a mai világ mennyire ostoba némelyik nő.

Arról nem is beszélve, hogy én egy ilyen után még a lábam se törölném a "barátocskámba".. Oh anyám! :|

35N

2017. jún. 15. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!