Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyermekem apja úgy érzem hanyagol és elhidegült. Nálatok fordult már elő ilyesmi? Hogy kezeltétek a helyzetet?
És létezik hogy valaki 10 hónapot végigdolgozik úgy hogy 2 naponta max. 4 órákat alszik és ezt egy rossz szó nélkül, akár betegen is olyanvalakiért akit nem szeret eléggé?
Meg akkor miért kérte meg a kezem? Azóta összeházasodtunk. Miért kellett ez a színlelés akkor?
Gondolom azt hiszi, hiszi, hogy így helyes, hogy feleségül vesz, ha már a gyereke anyja vagy, de az fix, hogy szeretni nem szeret.
Nagy felelőtlenség volt 4 hónapos kapcsolatban gyereket vállalni, egyikőtök sem tudta, hogy mire vállalkozik, arra figyeljetek csak, hogy a baba életét ne 'szátok el, ha már a sajátotokat jól láthatóan elszúrtátok.
A jó kapcsolat alapja a jó kommunikáció.
A (volt?) párod nem beszélte meg veled a gondjait, kétségeit, félelmeit, hanem egy rossz szó nélkül-bármilyen szó nélkül dolgozott. Én úgy látom, hogy a munkájába menekült, csakhogy elhessegesse a nagy és nehéz "felelősség" gondolatfelhőt. Túl gyors volt a tempó.
Én leülnék vele megbeszélni, egy utolsó esélyt adni, hogy nyílt lapokkal játtszunk. Lehet, hogy csak irtóra berezelt és azért viselkedik így.
Ha töviről hegyire átbeszélitek az elmúlt idők történéseit, minden bennetek lejátszódott és lejátszódó érzelemet, akkor szerintem helyre lehet hozni. Nagyon sok fájdalommal és erővel.
De ha továbbra is hárít, ködösít, duzzog mint egy gyerek, akkor kalap, kabát. A kisbabádnak is nyugodt környezet kell, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyerkőccé cseperedjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!