Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhidegült tőlem a párom?
9 hónapja vagyunk együtt, az elején nem voltak ilyen vehemens vitáink,most viszont minden apróságon hajba kapunk és rendszerint nagyon eldurvulnak ezek a veszekedések. Legyen szó bármiről,minden apróságon szálkát talál vagy folyamatosan ráförmed az emberre és megjegyzéseket tesz,amiből a másikat próbálja rosszként kihozni.
Nekem az fáj a legjobban (mivel én nagyon szeretem), hogy legalább egy kicsit is sajnálja a szavait,de tőle nem várható el egy bocsánatkérés. Ő teljesen el van nélkülem,én pedig nem találom a helyem ilyenkor. Ha én próbálok közeledni fele vagy kérlelem legalább picit tanusítson megbánást és békülési szándékot, a legvégén mindig az van nekem kellene elnézést kérnem.
Azt mondja ő nem fut olyan szekér után mint amilyen én vagyok. Nyilván vannak hibáim de én már nem tudom mit kezdjek vele. 9 hónaphoz képest teljesen elvannak fajulva a dolgok.
Mit tegyek?
20/L
A fiú 23
ő nem fut olyan szekér után mint amilyen én vagyok
Akkor erről ennyit, mit akarsz tőle ezután? Lehet van valami a háttérben, csak azt várja, hogy te dobd ki őt.
Kis érzelmi zsarolos pali.... lehet, ha azt mondanad neki, hogy vége, ott nyuszitene térden állva előtted.... :D
20 évesen felesleges kicsinalni magad egy idióta miatt, én csak ennyit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!