Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezze vissza a páromat? Azt érzem h elhidegült tőlem, lehetséges azért, mert könnyű préda vagyok neki? Pedig Soha senkinek nem adtam magam könnyen! Hogyan szerezzem vissza a szerelmét!? Válaszokat Várok!

Figyelt kérdés
Szeretném visszaszerezni!
2014. jan. 29. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom, hogy könnyű préda vagy-e.

Nem tudom, hogy van-e egyéb konfliktusotok.

Nem tudom te ki vagy.

Nem tudom a párod kicsoda.

Nem tudom, milyen köztetek a harmónia és mentalitásotok.

Nem tudom a történeteteket.

Nem tudok segíteni.

2014. jan. 29. 12:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Hogyan hóditottad meg ? , próbálkozz ugy visszaszerzeni , gondold át mit szeretett benned mivel tetted boldoggá, tégy ugy :)
 3/10 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok a barátom pedig 23

(Rák) ő meg (Vízöntő) Nagyon Szeretem,eleinte sokkal jobban ment minden most meg úgy érzem hogy csak én küzdök ezért a kapcsolatért!

4/10 A kérdező kommentje:
a vidámságommal és hogy vagány vagyok az ő szemébe.! nem hisztiztem folyton,mindenért!
2014. jan. 29. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele, mi a hézag, mi hiányzik neki, miért nem lelkesedik már úgy érted.
2014. jan. 29. 12:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Az előző párja miatt van konfliktus,4 év elég sok idő,de sajnos kihasználta megalázta összetörte..és hiába próbálom neki elmagyarázni,h ezt hagyja békén ő már egy másik párkapcsolatban él és Boldog! Ő nehéz eset(barátom).eddig mindennap találkoztunk minden volt..és most mára már csak ott alszom nála..szexszelünk nem annyit mint korábban és azt érzem h elhidegült tőlem úgy is..csókot sem ad már..vagy fáradt és ez lehet az oka nem tudom
2014. jan. 29. 12:54
 7/10 A kérdező kommentje:

nagyon aggódok,szeretem nagyon!

de sajnos úgy érezem h én jobban szeretem őt mint ő engem!

2014. jan. 29. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:

A párod, akivel együtt jársz, annak hogy lennél "könnyű préda"?

A horoszkópnak ehhez semmi köze, kuruzslással nem fog menni :)

Ha kihült a kapcsolat csak a két résztvevőn múlik, hogy mennyire lehet ismét felmelegiteni. A közös programok sokat segithetnek ebben, tehát bármi amit

közösen csináltok, és véletlenül sem otthon :)

2014. jan. 29. 12:56
 9/10 A kérdező kommentje:
hát könnyű prédát úgy értem hogy azt csinálom amit ő akar.sokszor naiv vagyok..de nem tudom elengedni!
2014. jan. 29. 12:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor azt mondtad neki, hogy úgy érzed elhidegült tőled, akkor mit felelt? Teli vagy felkiáltójellel, kérdőjellel, határozottan válaszokat vársz, feltételezem ahhoz is elég határozott vagy, hogy megbeszéld vele ezt a problémát.
2014. jan. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!