Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogy kezeltétek volna? Mit gondolnátok a helyembe?
Nem benned van a hiba. Döntsd el, hogy mit vársz ettől a sráctól. Ha a barátodat annyira irritálná ugyanúgy a pia és az alkoholizmus, szégyelné mindezt, hidd el, egy percig se gondolkodna, hogy hazamenjen bármikor is, főleg hogy ismeri mi lesz a vége. Férjem apja ilyen, ezért van az, hogy kb sokévente megyünk, de a legutóbbi kiruccanásunk óta elhatározta, hogy nincs az a pénz, hogy ő mégegyszer így leégesse magát az apjával, így se ide nem jöhet, se mi nem megyünk, tartsuk meg a tisztes távot. Még telefonon se hajlandó beszélni vele.
Szóval ebből kiindulva mondom, ha párodat annyira zavarná ez az egész előtted, vagy saját maga miatt, akkor bizonyosan messze elkerülné őket és veled próbálna egy normális életet kiépíteni.
Szóval rajtad áll, hogy belesodródsz jobban.. még jobban ebbe az egész kapcsolatba, vagy megszokod, hogy bármikor sor kerülhet egy ilyen szintü ivászatra, ahol megbántanak téged, megaláznak és férjed nem lép rá semmit, sőt utána még tovább is megy inni egy haverjával.
Én a helyedben az első dajdajozás indulásakor vagy fogtam volna a kocsit, és haza mentem volna szó nélkül, hívtam volna egy taxit, és hazamentem volna.De ezt tuti nem néztem volna végig.
Ha ezt tetted volna, egyrészt a látványtól is, más részt az ilyen emlékektől is megkimélted volna magad.
A barátod meg hazament volna úgy ahogy tud, vagy ha már a másnaposságából kigyógyul, akkor érte mentél volna.
Én veled értek egyet, egykori alkeszként meg azt mondom: ez túl sok.
Én ennyire sohasem rúgtam be, forgott a gyomrom, míg olvastam.
Nem természetes része az életnek a piálás, főleg nem iylen szinten, és főleg úgy nem, hogy EZ a program.
Én nagyon átgondolnám a jövőt vele, apaként pl. tökrészegen, hát????
Tudod részegen az ember nem más, csak kicsit többet mutat magából:
"a párom is egyre ittasabb és ő is gúnyosan néz rám, " szerintem ideje szakítanod.
Ő nem lesz antialkoholista sohasem, alkesz viszont jó eséllyel.... azért aki olyan környezetben nő fel, ahol az asztalnál összehugyozza valaki magát...
nem a te világod, nem a te embered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!