Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom túl drága ajándékot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom túl drága ajándékot akar venni a gyerekének, hogyan beszéljem ezt meg vele?

Figyelt kérdés

Xbox-ot akar venni a 9 éves fiának, ráadásul a legújabb fajtát ami olyan 160 ezer körül kapható, mondván, hogy eleget nélkülözött már a gyerek az előző rossz házasságában. Mivel én több mint 3x annyit keresek mint párom, így azt hiszem volna némi beleszólásom a dologba, ráadásul nekem is van egy 7 éves gyerekem az előző házasságomból és elég furán venné ki magát, ha a nevelt gyerekem drágább ajándékot kapna mint a sajátom. Ráadásul nem is tartom jó ötletnek 9 éves gyereknek egy ilyen drága ajándékot venni. Inkább valami kreatív ajándék kéne még ilyenkor, amiből tanulhat a gyerek pl. építőkocka, stb. Párom ezt azzal magyarázza, hogy a gyerek vér szerinti apja folyton balhézott velük és elitta a család összes pénzét, ezért nem jutott semmi a gyereknek, de erről nem hiszem, hogy én tehetek és ennek nem az a módja, hogy mindent tőlem vár, hogy megoldjak egy személyben. Ő jelenleg is minimálbéren dolgozik, én tartom el főként a családot.

Én amúgy is a "Ki mint vet, úgy arat" elvében hiszek. Nyilván egy családban az diktál elsősorban aki a legtöbbet hozza a házhoz, ez régen is így volt. Ez a természetes. Ráadásul mikor néha gyerek nevelési tanácsokat adok, akkor sosem fogadja meg a tanácsaimat. Én ajánlottam, hogy adjuk majd be a gyereket katonai célzatú bentlakásos iskolába, mivel én is ott tanultam és csak erényemre vált, de erről hallani sem akar az édesanyja. Most akkor a pénzemet elfogadja, de a tanácsaimat már nem? Vagy hogy működik ez? 35/F

2017. dec. 1. 11:37
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

A mostohaszülő bentlakásos katonai suliba akarja küldeni a gyereket. Ez annyira elcsépelt közhelyes dolog. Gagyi filmekben szoktak ilyenek lenni.

Az építőkockánál meg felröhögtem. 3 éves gyerekek szoktak azzal játszani. A legújabb Xbox talán tényleg túlzás.

Mi lett végül a sztori vége?

2017. dec. 21. 21:06
 42/42 anonim válasza:
33%
En csak azt sajnalom hogy a mai gyerekeknek ilyen kell. Oke telik az ido modernizalodik minden, de en gyerekkent nem tudtam se szamitogepet hasznalni, se xboxot, mert nem volt. Batyam kisautozott, en babaztam, traktorkereket hasznaltuk hintanak, faramasztunk.. Milyen jo volt! Igazi gyerekek voltunk.
2018. febr. 1. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!