Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha egy fiú barátotok (viszonzatlanul) belétek szeret ellökitek, megszakítjátok a kapcsolatot?
Velem már előfordult párszor, hogy belezúgtam egy csajba, viszonzatlan volt, és azonnal meg is szakítottak minden kapcsolatot.
Meg is értettem őket, hiszen így biztos hamar kiábrándul az ember.
De ez a mostani lány, ez nemhogy nem lök el, de még találkozni akar.
Miért? Abban reménykedik ,hogy majd elmúlik amit érzek, és jóban lehetünk, vagy csak szimplán kedvel annyira, hogy ne szakítsa meg velem a kapcsolatot?
Hát ha bevallja, hogy szeret de én nem úgy szeretem őt, akkor azt szépen megmondom neki. Így a későbbiekben elkerülhetők a félreértések is. Megmondom, hogy csak barátként tekintek rá, de emiatt nem szakítottam meg még egy barátommal se a kapcsolatot. A barát az mégiscsak barát :)
17/L
Akkor ti a helyemben rákérdeznétek, hogy mégis mi ez, még akkor is ha nem tetszene a válasz?
Igazából élek a választól, félek ha ezt megbeszéljük, és a szemébe nézek, és azt mondom, hogy "figyelj, soha nem fogok rád barátként tekinteni" - szal ezesetben soha nem fogok róla hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!