Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül aki 20, vagy annál több éves, és még csak viszonzatlanul volt szerelmes?
olyan volt, hogy belém szerettek, de én nem adtam magam úgymond..biztos szar volt nekik.. de bezzeg akit én szerettem, az meg nem szeretett viszont..:D elvan ez b@szva :D
20 éves vagyok amúgy
Igen, én 20f
Sz*r dolog az tuti:D
Mondom a sztorit: 23 éves, én.
Kb. 300 lánynál próbálkoztam.
12be voltam halálosan szerelmes (úgy értem, hogy 1 évig tartott, mondjuk), viszonzatlanul.
Kb. 20-30nak tetszettem, ebből eleinte szeretett 3-4, mire én "megszerettem" őket, és összejöhettem volna velük, már más sráccal voltak.
A 12 lányból kb. 1, max 2 nem utált meg, volt, aki gyűlölt, volt 2, aki apját rámküldte, és egy, aki feljelentett zaklatásért.
Szóval nem lehet azt mondani, hogy nem próbálkozom, azt sem lehet mondani, hogy nem nyomulok, és még azt sem lehet mondani, hogy bombanők voltak. Egyszerűen valami zavarta őket. Nem tudom, hogy micsoda.
Szóval, egy barátnőm sem volt. Hát, ez van.
Én még nem vok 20 feletti ilyen téren de ugylátszik annak készülök :)
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!