Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
A párommal sajnos egy cégnél dolgozunk, bár ő másik városban, de sokat jár be oda, ahol én vagyok. Mostanában ha van egy megbeszélésem és csinosan felöltözködöm vagy kisminkelem magam, ahogy az alkalomhoz illik, akkor zsörtölődik, hogy kinek akarok tetszeni, és addig áll mellettem, míg meg nem érkezik az ügyfél, sokszor meg is fogdos előttük, hogy “ kijelölje a területét “, vagy nem tudom. Már nagyon ég a pofám miatta, mert felelős beosztásban dolgozom, és egyszerűen nem fogja fel, hogy én nem nő vagyok a munkahelyemen, hanem egy fontos pozícióban levő dolgozó. Mit lehet ilyenkor tenni? A “ megbeszélem vele a dolgot “ sajnos itt nem segít, mert már a probléma létezését is tagadja.2017. nov. 29. 19:29
11/13 anonim válasza:
Szia!
Jól teszed, hogy igényes vagy és adsz magadra. Én is ilyen nő vagyok. A párom nekem is aggódott, de elmondtam neki: örüljön, ha megnéznek, az neki csak elismerés, megkapni úgy is csak ő kap. Ha ez nem elég neki, akkor mondd meg, hogy elkezdhetsz te úgy kinézni, hogy másoknak ne tetsszen, de az sajnos neki sem fog.
12/13 anonim válasza:
A kedves párod egy degenerált, beteg pötsch. Ügyfelek előtt fogdos, munkahelyen féltékenykedik?
Ennél már csak az a durvább, hogy ezek után még mindig a párodnak nevezed.
13/13 anonim válasza:
Nekem már nem lenne a párom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!