Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
A párommal sajnos egy cégnél dolgozunk, bár ő másik városban, de sokat jár be oda, ahol én vagyok. Mostanában ha van egy megbeszélésem és csinosan felöltözködöm vagy kisminkelem magam, ahogy az alkalomhoz illik, akkor zsörtölődik, hogy kinek akarok tetszeni, és addig áll mellettem, míg meg nem érkezik az ügyfél, sokszor meg is fogdos előttük, hogy “ kijelölje a területét “, vagy nem tudom. Már nagyon ég a pofám miatta, mert felelős beosztásban dolgozom, és egyszerűen nem fogja fel, hogy én nem nő vagyok a munkahelyemen, hanem egy fontos pozícióban levő dolgozó. Mit lehet ilyenkor tenni? A “ megbeszélem vele a dolgot “ sajnos itt nem segít, mert már a probléma létezését is tagadja.
" zsörtölődik, hogy kinek akarok tetszeni" Mire a helyes válasz: MINDENKINEK!
"meg is fogdos előttük, hogy “ kijelölje a területét “" Helyes a meglátásod. De most számolj azzal, hogy ez csak sulyosbodni fog idövel. Ha megbeszélni nem tudod, csak egy választásod marad. (Csak gyorsan és határozottan!) Ha nem dolgoznátok egy helyen akkor is ugyanez lenne, max egy kicsit késöbb.
2017. nov. 29. 19:36
2/13 anonim válasza:
Olyan emberrel ne légy kapcsolatban, aki nem foglalkozik a problémáiddal!
2017. nov. 29. 19:47
3/13 anonim válasza:
Ha az alkalomhoz illik sminkelni, akkor sminkeljen a párod is. Máris megoldódik a különbség.
2017. nov. 29. 19:47
4/13 anonim válasza:
Ès csodálkoznak a nők, hogy sokan csak szexuális tárgykènt tekintenek ràjuk! Ha te neked kötelességed kelletni magad a munkád során akkor ....
2017. nov. 29. 19:52
5/13 A kérdező kommentje:
4-es, már ne haragudj, de te nagyon rossz lehettél szövegértésből... az ápolt, csinos külső és a magam kelletése neked ugyanaz?
2017. nov. 29. 19:54
6/13 anonim válasza:
Párod mégis valamiért úgy értelmezi! Különben jó voltam. :))
2017. nov. 29. 20:01
7/13 anonim válasza:
Egyébként az a baj, h a párod is rossz lehetett szövegértésből.., pontosabban az intelligenciája kissé hiányos. Nem érti a problémádat, mert nem akarja érteni.
Rá fog menni ez a munkádra, a munkahely nem párkapcsolati játszmákra van kitalálva...
Én nagyon elgondolkoznék ezen a kapcsolaton.
2017. nov. 29. 20:09
8/13 anonim válasza:
Érett,felnőtt férfi nem csinálná ezt,pláne ha amúgy kiegyensúlyozott lenne a kapcsolatotok.Ezzel mindent el is mondtam szerintem.
2017. nov. 29. 20:30
9/13 anonim válasza:
Ez nem magakelletés, hanem írott vagy íratlan munkahelyi szabály. A tescos dolgozóknak kötelező a tescos egyenruha. A pincéreknek elő van írva hogy mondjuk fehér ingben és fekete nadrágban kell lenni. A légiutaskísérőknek előírják a pontos hajviseletet és sminket.
Vannak olyan irodai munkák, főleg a magas beosztásúak, sok ügyféllel, ahol hasonló elvárás a kosztüm és a finom smink, pont mint a férfiaknak az öltöny. Te se vennél mondjuk biztosítást egy nőtől aki úgy néz ki mint aki a kisboltba szaladt le.
Ha ezt nem fogja fel, sőt, rontja a hitelességed az ügyfél előtt azzal hogy fogdos (ki a jó ég fogdossa a nőjét a munkahelyen egyáltalán??) és nem érti a problémát akkor nagyon alapvevtő bajok vannak azzal a kapsolattal.
2017. nov. 29. 20:38
10/13 anonim válasza:
Megfogdos az ügyfeleid előtt? Jézusom... Mit hisz, valami afrikai vadonban élő bikaborjú lehet, akinek te vagy a tehene? Ezze még a karrieredet is veszélyezteti. Ha tényleg nem lehet vele beszélni, akkor szólj a HR-nek vagy a felettesének, vagy akivel tudsz beszélni erről. Oké, hogy egy pár vagytok, de onnantól, hogy ez a mukádat akadályozza, és téged is hátrányos helyzetbe hoz a munkahelyeden, nem csak párkapcsolati ügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!