Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van a páromnak, az autizmusom miatt csak a baj van velem?

Figyelt kérdés

Alapból jól kezeli, de ma reggel megint eltévedtem, és nem értem oda időben egy fontos helyre.

Sajnos nem nagyon tudok tájékozódni, sokszor nem tudom, hol van a jobb és bal oldal (balra valamitől, vagy egy kereszteződésben, vagy "fordulj hátra, aztán balra").

Ha valahová mennem kell, előtte megnézem a google utcaképet, mert épületek alapján emlékezetből tudok tájékozódni, de úgy, mint az átlag, hogy "10 méter után balra" vagy "balra, jobbra, majd egyenesen, majd balra, majd ismét jobbra", ezt nem jegyzem meg.

Illetve vannak hülyeségeim (rendszerezek szinte mindent, rosszul érzem magam, ha valami nincs a helyén), sok minden zavar (leginkább zajok), ami az átlagot nem.

Illetve abszolút aszociális vagyok. Nehezemre esik beszélgetni még ismerőssel is, köszönni a boltban, akármi. Ugyanígy nem szeretem a semmiről szóló csevegést, illetve megszólítani se senkit (útbaigazításért pl) vagy telefonálni.

Próbálok normális életet élni, dolgozom, egyetemre járok (de a dolgok nagy részét más módszerekkel tanulom otthon továbbra is, mint anno), szóval, próbálok beilleszkedni.

A párom alapból jól viseli (4,5 éve), néha hülyéskedik ezzel, én is szoktam azzal poénkodni, "6 nyelven beszélek, de soha nem tudok megszólalni", meg ilyenek, viszont ma nagyon kiborult, és megmondta, senki nem viselné el az irreális félelmeim, a szociofóbiám, a fura hangulataim, és ezt a tájékozódási analfabetizmust, vagy legyek rendes ember végre, vagy kérjek papírt a pszichológustól, alkalmatlan vagyok a társas életre, zárjanak el inkább (bár ezt biztos csak haragból mondta)

Vajon jogos volt?

24N, 30F

2017. nov. 20. 19:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

Miert mondta? Mivel duhitetted fel?

Ezt nem irtad le.

2017. nov. 20. 19:48
 2/18 anonim ***** válasza:
63%

Lehet csak kiborult, és a fejedhez vágta, de nem gondolta végig. Neki is nehéz mindenképp...de ezt azért mégsem kellett volna tőle..

A dolgok egy része nálam is megvan ami nálad, másik része pedig páromnál, pedig nem vagyunk autisták, de ketten kitennénk egyet- Ezt csak a példaértékű magatartásod miatt írtam, kis megértésképp :)

2017. nov. 20. 19:48
 3/18 A kérdező kommentje:
1-es, leírtam. Azon borult ki, eltévedtem. Megint.
2017. nov. 20. 19:50
 4/18 anonim ***** válasza:
14%
kérdező autista vagy és van fickod? az hogy lehet?
2017. nov. 20. 19:56
 5/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, te most ironizálsz vagy kötözködsz?
2017. nov. 20. 19:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Veled ellentétben még nekem is van valakim. Ideje elgondolkozni, nem?
2017. nov. 20. 20:00
 7/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem mert máshogy működik az elmétek!

Tisztában kell legyen avval,hogy te nem leszel soha ugyan olyan mint az átlag.

De ez nem baj!

2017. nov. 20. 20:00
 8/18 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem szabadulj meg tőle. Olyasmiért beléd rúgni, amiről nem tehetsz, ráadásul ilyen durván, elég nagy bunkóság, még akkor is, ha csak hirtelen haragból mondta.
2017. nov. 20. 20:07
 9/18 anonim ***** válasza:
27%

Amikor annyira elszomorodott és kétségbeesett vagy, hogy egy mentális betegséggel küszködő, de párkapcsolatban élő ember jogos és igaz szavai is fájnak mint a rosseb...:D

Ennél lejjebb már szerintem nem lehet egyeseknek...:D

De ha fáj az igazság, akkor fáj.

Kedves kérdező: te pedig remélem most boldog vagy, hogy néha-nap vannak párkapcsolati gondjaid, de mindig van kihez hazamenned, sikeresebb vagy olyan dolgokban, amikben pont h nem kellene, ..s van aki így is szeret, mert...nálad betegebb/ocsmányabb/idiótábbak mindig lesznek, akik egyedül halnak meg, mint a franc :D

2017. nov. 20. 20:07
 10/18 anonim ***** válasza:
42%

Tetrajodthyronin

mert...nálad betegebb/ocsmányabb/idiótábbak mindig lesznek, akik egyedül halnak meg, mint a franc :D

pl te?meg is érdemled

2017. nov. 20. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!