Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tetszhetek a páromnak telt/husi nőként is?
Mindigis kerekebb alakom volt, kb 13-14 éves korom óta, szóval akkor is, amikor megismerkedtünk.
Ilyesmi jelenleg:
A párom néha odajön hozzám, és "Mi az, pufi?", de ilyen kedvesen. Meg "olyan kis kerek vagy"
Amikor megkérdem, akkor fogyjak le, vagy mi, mindig az a válasz "Nem kell, neked illik ez így".
Nálam vékonyabb barátnői voltak korábban, egyedül egy volt, aki duci, de ő az utóbbi 3 évben hihetetlenül lefogyott.
Ilyen volt anno:
Most pedig ilyen:
Szóval, lehet, komolyan jó vagyok neki így is?
Mert ha felvetem, tornáznék, mindig megkapom, hogy oké, de diétázni ne kezdjek el.
Ezek szerint jó vagy neki. Az exek milyensége nem jelent semmit.
Amúgy meg ha te le akarsz fogyni, te tornáznál, akkor tornázz! Te mit akarsz?
22/N
A pasit, nem ismerem, de én például, annál vékonyabb nővel soha nem álltam szóba, mint a harmadik linken látható.
Bocsi, de az utolsót látva, igen rossz álmaim lesznek:(((
Magyarázza már el nekem valaki, hogy a nők az általuk definiált "tökéletes" (modern értelemben értsd: sportos, szálkás, feszes, szolis stb.) testalkathoz képest mérve miért gondolják a 10-15, vagy akár a 20 kiló felesleget hátránynak. Miért hiszik azt a csajok, hogy aki szívből szereti őket, aki szerelmes beléjük, s aki a bármelyik végtagját tenné értük tűzbe, az kamuzik?
Kérdező: te abban az egyetlen személyben kételkedsz, aki minden deka zsíroddal, minden hurkáddal, mindenféle külső hibáddal elfogad és úgy imád, ahogyan létezel. Szereted egyáltalán a párodat?
Nem maradna nő nélkül, eddig is voltak vékony barátnői.
4,5 éve amugy kb.
"Szóval, lehet, komolyan jó vagyok neki így is?"
Veled van, vagy nincs?
Csak ugrat a fickó: tudja, hogy erre ugrasz. :)
"Mert ha felvetem, tornáznék, mindig megkapom, hogy oké, de diétázni ne kezdjek el."
Tökéletesen igaza is van: az alakformálás az egy (jó) dolog, az önsanyargatás meg egészen más (rossz).
Ha párod, mindenhogy tetszel neki.
Kapcsolatban szereplő másik ember elméjétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!