Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban tetszhetek a páromnak telt/husi nőként is?
Mindigis kerekebb alakom volt, kb 13-14 éves korom óta, szóval akkor is, amikor megismerkedtünk.
Ilyesmi jelenleg:
A párom néha odajön hozzám, és "Mi az, pufi?", de ilyen kedvesen. Meg "olyan kis kerek vagy"
Amikor megkérdem, akkor fogyjak le, vagy mi, mindig az a válasz "Nem kell, neked illik ez így".
Nálam vékonyabb barátnői voltak korábban, egyedül egy volt, aki duci, de ő az utóbbi 3 évben hihetetlenül lefogyott.
Ilyen volt anno:
Most pedig ilyen:
Szóval, lehet, komolyan jó vagyok neki így is?
Mert ha felvetem, tornáznék, mindig megkapom, hogy oké, de diétázni ne kezdjek el.
A mai em erek hol a p...ban élnek?????
Az utolsó borzalmas sovány. Gebe.
A középső duci. Az első kép a tökéletes. Ki a franc mondja azt husinak? Csak egy súlyosan értelmi fogyatékos a média által a végletekig agymosott idióta.
Az én párom folyton dudaorrnak hív...most akkor menjek plasztikáztatni?😂
Ha nem lennél jó neki nem lenne ennyi ideje veled.Ez a husizás szerintem csak szimpla becézés...gondolom akit otthon nyusziznak annak sem lóg vállig a füle....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!