Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eltűntem fél napra, de ez nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltűntem fél napra, de ez nem lett túl dramatizálva?

Figyelt kérdés
Tegnap három óra körül elvittem a kutyáimat sétáltatni az erdőbe. Ez ugyebár városon kívűl volt és kocsival mentem. 30-35 perc oda az út. A kutyáimat ott szabadon engedtem, nagyon szeretnek rohangálni,emberek sehol, és a kutyáim visszajönnek hozzám,eddig soha nem szöktek meg,hallgattak rám,sétáltam és perceken belül csatlakoztak. Előttem szoktak futni,szaglászni. Most viszont a kisebb kutyusom szerintem valami vadat találhatott,vagy foggalmam sincsen! Csak azt láttam,hogy elkezd valamit ugatni és rohan előre. Szóltam utána,hogy jöjjön vissza,hívogattam és futottam utána,de semmi! A másik kutyámat megkötöttem,mert nem akartam,hogy elfusson utána azt nem találom meg egyiküket sem. Nem hiszitek el,de alig 2-3 perc alatt tűnt el a kutyám! :( Ott voltunk az erdő közepén. Tele fákkal,bokrokkal. És azon az úton rengeteg kisebb nagyobb domb,lejtőkkel. Valahova elindult lefelé egy lejtős úton előttem és akkor vettem észre,hogy már sehol sincsen! :( Este 11 óráig kerestem, a telefonommal világítottam az erdőben. Közben majdnem eltévedtem, pár méterrel előttem meg két szarvast is láttam elfutni. Már hideg is volt és esett is amúgy az eső!! Bármit megtettem volna azért,hogy megtaláljam a kutyàmat. :( Nagyon szomorú vagyok,hogy nincs meg! Mire a kocsihoz értem már 1) lemerülőben voltam 3-4%-on voltam 2) térerő még az erdőn kívűl sem volt egy ideig. Szóval nem tudtam jelezni a barátomnak,hogy merre vagyok. Mire hazaértem ő már tiszta ideg volt és többször is hívott. Elmeséltem neki,hogy mi történt és ennek ellenére letojta az egészet!!! Egyáltalán nem hatotta meg,azt mondta fogja a megmaradt kutyàmat és kivágja a lakásból ha még mindig csak a kutyáimról panaszkodom. Ordibált velem,mert égen földön keresett. Felhívta a szüleimet is, azthitte ott vagyok,kereste a barátnőmet is,de őt nem érte el. Megértem,hogy mérges volt,de rettentően rosszul esett,hogy így reagált és fogadott engem. Ja és amikor rá mertem szólni,hogy ilyen stílusban ne beszéljen velem,nyugodjon le és majd később beszélünk akkor a konyha pultra csapta a poharát amit azzal a lendülettel el is tört. A kutyámon vezette le a dühét,mert kiakarta zavarni a lakásból. Mondván,hogy nekem minden fontosabb nála,de nem gondoltam bele ő mit érezhet,meg mennyire aggódott,csak a kutyáimmal vagyok elfoglalva. Jaj meg,hogy jézus urísten bajom is eshetett volna. Áh hagyjuk komolyan! :( Nem vagyok kutya bolond,de iszonyatosan sokat jelentett nekem a kutyám ;( nagyon szomorú vagyok amiért eltűnt! ;( Ráadásul tudni kell,hogy a barátom is imádja az állatokat és a kutyàinkat. Nem értem miért és egyáltalán,hogy képeztelte,hogy így viselkedik. :( Csak szerintem volt ez részéről nagyon túl dramatizálva? Nagyot csalódtam a barátomban. Nem,nem a kutya ügy miatt. Sokkal inkább azért ahogy beszélt velem és tombolt tegnap. :(
2017. nov. 26. 19:48
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlzás a barátodat dühöngő vadállatnak titulálni, meg agresszív vadbaromnak nevezni. Te ismered, mondtad, hogy szelíd, sose ütne meg.

Nem is erről van szó, biztos vagyok benne, hogy meg tudjátok beszélni. Első eset, hogy ilyen történt (hálistennek), remélhetőleg nem is lesz többet ilyen. Szerintem vele elszaladt a ló, észre is vette utólag magát (azért akart bocsánatot kérni). Te is tök értelmes nőnek tűnsz, szerintem dűlőre juttok.

sajnálom a kutyusodat :/

2017. nov. 26. 21:36
 42/46 anonim ***** válasza:
55%
Nem olvastam el a kommenteket, de én a pasinak adok igazat!
2017. nov. 27. 01:01
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj, de tök igaza volt a barátodnak. Lehet, hogy kicsit túlpörgött, de igaza volt. Órákig nem lehet elérni, késő estig elvagy kutyát sétáltatni, persze hogy ideges lett, és jól fel is spanolta magát vele mire hazaértél. És hiába nem tűnik neked logikusnak, hogy a szüleidnél meg itt ott kérdezősködött utánad, de mit csinált volna szerencsétlen? Persze hogy próbálkozott valahogy megtalálni. Inkább a te viselkedésed nem volt se logikus se felelősségteljes. Miután 1-2 óra elteltével nem találtad a kutyát, ki kellett volna jönnöd, legalább annyira, hogy tudj telefonálni, és esetleg őt is oda hívni segíteni, és nem egyedül késő estig kolbászolni egy erdőben,úgy hogy senki nem is tudja merre vagy. Ez tényleg veszélyes volt, jogosan volt mérges a párod, és persze hogy mire hazaértél már nem érdekelték a "kifogások", ill. a magyarázat, mert ezt akkor sem így kellett volna csinálnod.

Ettől még túlzás őt vadállatnak titulálni.

És mi a helyzet azóta, meglett a kutyus?

2017. nov. 27. 18:26
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

FigYelj, én is hülyét kaptam volna, ha a barátnöm ORÁKRA eltűnik és egy kibeba.tt smst sem képes irni, hogy mivan.

Nem a hülye kutyája jutna eszembe, hanem hogy megeröszakolták, megölték, stb.

Megértelek téged is de gondoljál már bele, mit éreznél ha a kedvesed fél napra felszivodna minden nélkül.

2017. nov. 28. 07:39
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Azért vicces, hogy az itt válaszolók nagy többsége egyből ráhúzta szerencsétlen csávóra a vizes lepedőt, hogy kontroll mániás agredszív bunkó, bántalmazó kapcsolat és egyebek... Azért senki nem látja az ő szemszögét, hogy azért ez igenis meredek volt?

Az már kontroll mánia, hogy a barátnő eltűnik a kutyáival órák hosszára KÉSŐ ESTIG, elérni nem lehet, és emiatt aggódni mer?

Marhára nincs szó itt ellenőrzésről meg bántalmazó kapcsolatról, egyszerűen csak a frászt hozta a pasira, aki addigra már úgy felidehelte magát, hogy hirtelenjében tényleg nem érdekelte a kutya, csak az, hogy miért kellett ezt így csinálni, nem tudott hirtelen átváltani "sajnáló üzemmódba". A kutyára meg azért haragudott abban a helyzetben, mert ennyire elveszi az eszed, hogy elfeledkezel miatta minden másról. És igaza volt, nagyon felelőtlen voltál, tényleg lehetett volna bajod. A És az ő fejében is megfordult minden bizonnyal sok borzalom.

Tény, hogy kissé túlzásba vitte, de valamilyen szinten érthető az ő álláspontja is, és ha már itt tartunk te is ugyanúgy túlzásba vitted a dolgokat, szóval...

Beszéljétek meg, nem érdemes haragot tartani emiatt.

És kívánom, hogy legyen meg a kutyus épségben!

2017. nov. 28. 09:15
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Utóbbi 5 hozzászólóval értek egyet!

Teljesen értehtő hogy rommá aggódta magát, már vizonálhatott mindenféle szörnyűséget. És nem rosszindulatból, sőt. Szeret téged, érdekli mi van veled, nem akar elveszíteni.

Gondolj bele őszintén! A barátod elmegy az erdőbe kutyát sétáltatni. Nem ér haza a szokott időben, sőt még órákkal később sem. Sötétedik, sőt, besötétedett. Hívod, nem elérhető. Ő sem ad életjelet. Mit gondolsz ilyenkor?

Most őszintén! Azt gondolnád hogy óóó, csak biztos jól érzi magát a kutyusokkal, épp szökellnek a virágos réten, de majd hazajön... Ugye nem ezt gondolnád te sem?

Inkább azt hogy valahol az erdő mélyén baleset érte, nem tud segítséget kérni. Ugye?

Persze hogy ilyen vizionált szörnyűségek után pont nem a kutyád fogja érdekelni.

Bizony én is lecseszném a páromat hogy én miért nem jutottam eszébe egy percre sem? Hogy szólni kéne hogy ne aggódjak? Vagy, miért nem lehet úgy hogy kimész az erdőből, felhívod hogy mi van, még tán ő is ment volna utánad segíteni keresni a kutyákat.

Ne értsd félre, téged is értelek olyan szinten, hogy fontosak a kutyák, aggódtál értük stb.

Szóval, mindketten hibáztatok, te nem értesítetted őt, ő pedig talán túl erősen reagált.

Szerencsétlen helyzet volt, kicsi hibázásokkal.

Ilyen dologra nem szabad rámennie egy kapcsolatnak, beszéljétek csak meg.

Ha pedig szeretne bocsánatot kérni, kérlek ne nyomd le egy sima "inkább hagyjuk" kifejezéssel.

Ennél rosszabb megoldás nincsen!

2017. nov. 28. 11:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!