Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűntem fél napra, de ez nem lett túl dramatizálva?
Abban egyetértek a barátoddal, hogy jelezni kell, hogy ez és ez van, és szerintem ekkor és ekkora itt és ott leszek. Mindig, kivétel nélkül, ahogyan van egy kis időd, ha éppen gond van, mert ezt az ijedtséget csak az értheti meg, akinek tűnt már el szerette, szerelme fél egy napokra ilyen-olyan okokból.
De ettől még csapkodni nem kell. Nálunk is volt ilyen, párom eltűnt egy napra, mert külföldön volt, elhagyta a telefonját, és mire visszakapta, már mehetett is a reptérre, és így nem tudta feltölteni azonnal. Természetesen közben már gyomorgörcsöm volt, sírtam, megvizionáltam, hogy meghalt, elrabolták stb. De ettől függetlenül, amikor jelentkezett végre nem álltam neki ordibálni, meg poharat törni... én ezt elmondanám neki, hogy nem tetszett, hogy agresszíven reagált, viszont belátom hogy hibáztam, és nagyon sajnálom, hogy "aggódtattam" magamért ilyen szinten, mikor máshogy is megoldható lett volna.
Eloszor is drukkolok, hogy meglegyen a kuytad de nem a te lelki vilagod miatt hanem szegeny kutya vegett. Annyira birom az ilyet... Persze az en kutyam okos az en kutyam engedelmes szabadon lehet engedni. Aztan hopp megse. En mar talalkoztam ket nagytestu agressziv kutyaval haverokkal turazas kozbe, gazda sehol, nyakorv volt rajtuk. Ugattak minket meg morogtak beken se akartak hagyni. Aztan negyed ora mulva feltunik a dagadt pali meg a 140 centis noje hogy jaj hol koszaltatok nyugi nem bantanak senkit. Majdnem pofan is rugtam egybol a dagadekot meg jo, hogy nyugodt termeszet vagyok. Fsznak kell elengedni azt a kva kutyat idiota. Neked sincs sok eszed. Ebbol altalaban elobb utobb harom dolog szokott kisulni, neha negy. 1,megtamad egy embert 2, megtamad egy masik kutyat es szet tepi 3, elfut a gcibe es meg nem talalod tobbe 4, neha a vadasz is ledurrantja ahogy mar irtak elottem.
Minek elengedni egy ERDOBE???? Hat annal tokeletesebb hely nem letezik elvesztesre, raadasul teli kisebb nagyobb allatokkal amik elterelik a figyelmet. Sok eszed van az latszik. Csak a kutyat sajnalom remelem nem hal meg vagy lesz komolyabb baja. A baratos resz mar nem is erdekel, nyilvan idiota a pasid ahogy te is. Osszeilletek.
#11-es, hadd ne kerülj abba az élethelyzetbe, amikor a párod kórházba kerül, mert balesetet szenved és fogalmad sincs hol van... csak annyit látsz, hogy munkába nem ért be reggel.
Akkor megérted a dühkitörést. Amikor megkaptam a telefont, nyilván rohantam be és nem ordibáltam vele, de hirtelenjében a falnak tudtam volna menni és szétverni, annyira ideg voltam.
Nyilván nem promotálom, hogy igen, a dühkitörés megfelelő, de valahol meg kell érteni a férfit is itt. A kérdező tudja, hogy felpofozná-e, nyilván nem tette (szerencsére), de ha megtette volna, akkor valószínűleg a kérdés nem erről szólna, hanem zokszó nélkül kirakta volna.
Szerettem volna írni a barátomnak,hogy ne aggódjon,de majd később megyek,mert eltűnt az egyik kutyánk. De az erdő közepén voltam és NEM VOLT TÉRERŐ! Akkor pedig nem az volt a legfontosabb számomra,hogy hívogassam a páromat,hanem minél előbb megtaláljam a kutyàmat. Higgyjétek el,sokan így cselekedtek volna. Szerintem ti is,akik szeretik az állatokat vagy volt/van kutyájuk.
A kutyáim évek óta nálam vannak. Lehet felelőtlenség volt részemről mégiscsak,hogy el engedtem őket. De az évek alatt most történt ilyen először,hogy elfutott tőlem az egyik. Másrészről nekik nagy a mozgás igényük,nagyon szeretnek rohangálni. Nekem csak az volt a fontos,hogy ők élvezzek amíg sétáltatási idő van.
A barátom meg igen,..nem gondoltam ezt. Nem gondoltam,hogy így fog fogadni. Gondoltam,hogy nem csattan ki örömében,de valóban..az empátia halvány jelét sem láttam akkor. Később bocsánatot kért tőlem, beszélgetni próbált erről, de kértem,hogy mostanában ne is erőltessük ezt,mert valahogy nem hiteles ez a bocsánat kérés amikor pár óràval korábban még üvöltött velem. Azt nem hiszem,hogy engem megütött volna. Megsem fordult a fejemben, szerintem előbb akasztaná fel magát egy fára minthogy kezet emeljen rám. Ráadásul nyugodt természet. Ilyen agresszívnak velem szemben még nem mutatkozott. Láttam már dühösnek,de pohár széttörés meg ilyesmi nem volt.
Én spec. értem a barátod érzelmeit. Ugyanis én is ilyen vagyok. Ha a párom nem ér haza a megbeszélt időben (plusz fél-egy óra), és nem tudom elérni telefonon, ill. ő sem ad semmi életjelet magáról, elkezdek aggódni. És rövidesen -ahogy az egyik válaszoló már írta is- már olyan képek kavarognak a fejemben felváltva hogy:
-elrabolták
-megölték, valahol vérbe fagyva fekszik egy árokban
-van valakije és ... túl jól érzik magukat éppen
-autóbalesetet szenvedett
Aztán mikor megjelenik, azonnal ráöntöm az összes aggodalmamat. Igen, dühös vagyok, hogy mi a francért nem lehetett felvenni a telefont, vagy életjelet adni, mikor tudja hogy aggódom érte.
Szerintem egy kapcsolatban azért alap dolog hogy figyelembe vegyük azt hogy valaki van valahol aki vár és aggódik értem.
És igen, én sem venném figyelembe akkor per pillanat hogy mi miatt nem jött, nem szólt.
Persze ilyenkor számomra azért elég egy őszinte bocsánatkérés is.
Szóval, hidd el, nem azért kiabált veled mert utál, gyűlöl, PONT hogy azért mert aggódott érted.
Mindenképpen beszéljétek ezt meg.
"Később bocsánatot kért tőlem, beszélgetni próbált erről, de kértem,hogy mostanában ne is erőltessük ezt"
HIBA!
Hidd el, TÉNYLEG aggódott érted!
Örülj hogy van ki aggódjon érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!